Pontus Karlsson tillträder som ny VD för specialistbolaget K2 Search AB

Pontus Karlsson, tidigare VD för varumärkesbyrån ANR+1, tillträder som ny VD för K2 Search, ett helägt specialistbolag inom Wise Group. Pontus kommer att ingå i Management Team och tillträdet sker den 1 januari 2022.

- Det är ett nöje för mig att äntligen få berätta och officiellt välkomna Pontus Karlsson som VD på för vårt enda och fullt nordiska, executive search bolagen inom gruppen. K2 är ett av våra mest välkända varumärken och grundades redan 1996, med ett imponerande track-record att göra sin pay-off sann:"discovering great leaders". K2 är uppstickaren som en gång lyfte research som särskiljande faktor för att hitta talanger utanför etablerade nätverk. När vi nu gifter samman det, med Pontus gedigna affärs- och kundförståelse så ser vi fram emot att återigen utmana branschpraxis för att skapa ökad relevans och kundvärde. Pontus energi och inspiration smittar - så utöver sitt uppdrag som VD för K2, blir han en stor tillgång i det arbete jag leder - det gemensamma arbetet att sätta vår strategi inom gruppen, säger Ingrid Höög, koncernchef Wise Group.

- Med flera hundra ledarrekryteringar per år är K2 Search en betydande partner till både kunders och samhällets utveckling och tillväxt. K2:s idé och DNA är relevantare än någonsin och jag ser fram mot att tillsammans med teamet bidra till att under många år framåt hitta och utveckla fler fantastiska ledare, säger Pontus Karlsson.

Pontus efterträder Andreas Cederlund som leder bolaget fram till årsskiftet för att därefter fullt ut fokusera på sitt uppdrag som VD för systerbolaget Wise Professionals.

För ytterligare information kontakta:

Ingrid Höög VD och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]