Nytt pris hyllar nytänkande HR-chefer

Det finns en kraft i företag och organisationer där människor får utrymme att nå sin fulla potential. Det nya prestigefulla priset Human Growth Award - Årets HR-chef 2015, har instiftats för att hylla nytänkande HR-chefer. Priset delas ut under festliga former den 3 november 2015 på konferensen Passion HR på Rival.

- Vi vill uppmuntra mod och innovation i vår sfär, genom Human Growth Award - Årets HR- chef skapar vi en årligen återkommande hyllning till de HR-chefer som vågar tänka nytt och stort, som är förebilder för oss alla, säger Roland Gustavsson, koncernchef på Wise Group som står bakom den nya utmärkelsen.

Juryn som kommer bedöma nomineringarna består av Katarina Berg, Global HR-chef Spotify, Fredrik Johnson, grundare av HR Sverige och lead recruiter EA Games, Anne-Marie Andric, Chief Human Resources Manager Bisnode samt Lena Noaksson, vd Wise Consulting.

- Näringslivet förändras och den viktigaste faktorn för att lyckas är idag onekligen människor, vi som jobbar med HR har ett oerhört stort ansvar. Ett mänskligt, modigt och affärsorienterat HR-arbete är avgörande för att uppnå ett välmående lönsamt bolag, säger Katarina Berg, jurymedlem Human Growth Award samt Global HR-chef Spotify. Initiativet Human Growth Award är nödvändigt då vi behöver förebilder att lära och inspireras av för att hela tiden förbättras och på klokast sätt bidra till våra organisationers affär och innovation, fortsätter Katarina Berg.

Human Growth Award ska rikta strålkastaren mot den kraft som skapas i organisationer med rätt förutsättningar för människor att nå sin fulla potential. Ledstjärnan som juryn kommer att arbeta utefter handlar om att lyfta fram HR som visar resultat, de tre huvudkriterierna är:

1. Energi; vi söker en HR-chef som genom ett föredömligt, gärna nyskapande, ledarskap skapat lust och energi i sin organisation
2. Utveckling; vi söker en HR-chef som visat sin förmåga frigöra kraft och talang hos den enskilde medarbetaren och därmed åstadkomma påtaglig utveckling för hela organisationen
3. Effekt; vi söker en HR-chef som kan visa hur HR-arbetet skapat resultat på sista raden

- Vi vill hitta och uppmärksamma de där utmärkande individerna som driver vår yrkeskår framåt, som vågar vara rebelliska men samtidigt kan visa konkreta resultat på sista raden. Human Growth Award - Årets HR-chef ska vara en hyllning till goda exempel och framåtblickande HR-chefer som lyckats frigöra oanade krafter hos medarbetarna, säger Roland Gustavsson.

Skicka in din nominering här http://humangrowthaward.com/ innan den 15 september.

Kontakt
Roland Gustavsson, koncernchef, Wise Group AB,
[email protected],
070-4312906

Elisabet Wohlfahrt, kulturchef, Wise Group AB,
[email protected],
0705-246544

Om Wise Group
Vi brinner för försprång genom människor. Just därför startar och utvecklar vi specialistbolag inom HR- och personaltjänster, rekrytering och konsultuthyrning.

Vår vision är att Wise Group ska vara en global koncern där varje medarbetare har den roligaste tiden i sin karriär och varje dotterbolag är kundernas självklara val.


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]