REGMAR

Ny interim CFO i Wise Group AB (publ)

Eola Änggård Runsten tillträder befattningen som interim CFO för Wise Group från och med den 1 september 2020 fram tills att en ny CFO är på plats. Eola kommer att ingå i koncernledningen under denna tid. Eola har lång erfarenhet av ledningspositioner i olika bolag och kommer närmast från en befattning som CFO för AcadeMedia.

Som tidigare meddelats kommer Charlotte Berglund att lämna sin anställning som CFO och vice vd i Wise Group. Charlotte kommer att kvarstå i sin anställning till den 31 december 2020 för att säkerställa en ordnad överlämning. Rekrytering av ny CFO pågår.

Stockholm 2020-08-19

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ingrid Höög vd och koncernchef Wise Group AB (publ)
Tel +46 765 25 90 05, e-post: [email protected]

Erik Mitteregger, styrelsens ordförande Wise Group AB (publ)
Tel: +46 706 00 44 84, e-post: [email protected]

Denna information är sådan information som Wise Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 19 augusti 2020 kl. 18:00 CEST

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]