Nu lanserar Edge HR AB en ny digital plattform som utmanar det traditionella sättet att köpa och komma igång med digitala produkter inom HR.

Wise Group:s specialistbolag Edge lanserar en ny digital plattform med ett förtydligat produkterbjudande samt en mer kundoptimerad och digitaliserad köpprocess. I samband med detta lanseras även uppgraderade produkter, ett uppdaterat varumärke och Edge HR byter namn till Edge med tagline "HR made easy". Med hjälp av den nya försäljningskanalen mångdubblas målgruppen genom att mindre bolag som ännu inte implementerat en HR funktion nu också kan få stöd av produkterna.

- Den nya plattformen utmanar det traditionella sättet att köpa och komma igång med digitala produkter inom HR och ger optimala förutsättningar för både privata och offentliga organisationer att arbeta tryggt och säkert med personalfrågor. Digitaliseringen frigör samtidigt värdefull tid att fortsatt kunna ge bästa möjliga service och produktutbud till Edge:s kunder, säger Ingrid Höög, VD, Wise Group.

- Kundens krav på digitala produkter som används i HR-arbetet är idag högre än tidigare. De köpbeteenden vi ser inom B2B börjar allt mer likna kundens privata köpbeteenden. Fler inköpare av digitala HR-produkter ställer nya krav på enkelhet i att hitta, köpa och själva komma igång med de produkter som är relevanta för dem just nu. Edge:s mål med den nya plattformen är att göra produkterna så tillgängliga och enkla som möjligt att köpa och börja använda online, säger Niclas Giertz, Head of Service Design, Wise Group.

Läs mer på www.edgehr.se

 

För ytterligare information kontakta:

 

Jacqueline Hedlund, Head of Marketing & Sales Edge HR AB Tel +46 766 20 29 44
e-post: [email protected]

 

Nathalie Berthelius, HR- och kulturchef Wise Group AB (publ) Tel +46 768 43 12 54
e-post: [email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsulttjänster och digitala produkter som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, med kunder i över 60 länder, och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]