REG

Michael Stenman anställs som Chief Information Officer (CIO) och medlem av koncernens ledningsgrupp. Michael tillträder sin befattning senast den 7 november 2022.

Wise Group har i dag anställt Michael Stenman som "Chief Information Officer" (CIO). Han kommer att ingå i koncernens ledningsgrupp. I rollen som CIO ansvarar Michael för koncernens hela IT-miljö på operativ och strategisk nivå. Förutom ett övergripande teknikansvar ingår att bidra till att Wise Groups medarbetare kan dra nytta av nya arbetssätt genom olika digitala verktyg på det sätt som bäst gagnar kunder, konsulter och kandidater. Vidare, att utveckla skalbara lösningar för planering, uppföljning och beslutsstöd som underlättar för ledning och medarbetare och säkerställer koncernens lönsamhet. Ansvaret kommer även att omfatta digitalisering och IT som samlar och lyfter gruppens gemensamma kompetens i kärnverksamheten för att växa affären innovativt. 

Michael har de tre senaste åren innehaft befattningen som "Head of Digital Business Solutions" hos Newsec och arbetade dessförinnan under åtta år i olika roller inom Swecokoncernen, senast som "Head of Business IT-Solutions". Han har bred erfarenhet av alla de möjligheter som vår tids snabba digitalisering skapar men också av den teknik och de verktyg som behövs för att kunna utnyttja dessa möjligheter.

  • Michael tillför ny och relevant kunskap i vårt arbete med att bli Nordens främsta utvecklingspartner inom kompetensförsörjning och hållbar förädling genom HR-konsulting och ledarutveckling. Jag ser fram emot att med hans hjälp och goda ledarskap lyfta Wise Groups förmåga att strategiskt sett arbeta med ökad värdeutveckling och på så vis etablera koncernen på en ny, högre, kunskapsnivå." säger Ingrid Höög, VD.
  • Wise Group står inför ett spännande skede i sin utvecklingsresa. Digitalisering kommer vara en viktig framgångsfaktor. I rollen som CIO kommer jag att kunna bidra med mina samlade erfarenheter från tidigare roller på bland annat Sweco och Newsec. Tillsammans med alla kompetenta medarbetare och kollegor som jag nu ser fram emot att lära känna, ser jag stor potential att göra skillnad, säger Michael Stenman.

För frågor hänvisas till:

Ingrid Höög, koncernchef Wise Group AB
Mobil: +46-765-25 90 05
[email protected]

Wise Group är en familj av specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning, HR konsulting & ledarutveckling som hjälper företag att nå sin fulla potential genom att sätta människan i centrum. Vi är en nordisk aktör med global räckvidd, och lokal närvaro genom våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors. Wise Group är noterad på Nasdaq Stockholms Small Cap-lista.

www.wisegroup.se


Om Wise Group

Wise Group är moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR/personalområdet.

Webbplats
www.wisegroup.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Wise Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn WISE ISIN-kod SE0007277876

IR-Kontakt

Tobias Berglund VD Wise Group AB och VD Wise Consulting AB [email protected]
Elisabet Jarnbring CFO [email protected]