REG

Unibap vinner uppföljningsorder från Husqvarna AB gällande utbyggnad av befintlig avsyningscell

Husqvarna AB och Unibap fortsätter sitt samarbete med en utbyggnad av befintlig avsyningscell. Ordern omfattar genomförande av design, konstruktion, leverans och idrifttagning. Värdet av ordern är 1,1 MSEK och leveransen planeras till oktober 2022.

Utbyggnaden av avsyningscellen kommer att installeras bredvid en befintlig cell som Unibap installerade 2019 och sedan dess har driftat. Den nya avsyningscellen kommer att bidra till ökad kapacitet av antal produkter som passerar för avsyning.

- Att få fortsatt förtroende från Husqvarna för våra tjänster i deras produktion är mycket positivt för Unibap. Vi har arbetat tillsammans under ett par års tid med att utveckla framtidens smarta produktion och det här är ett kvitto på att hårt arbete lönar sig. Husqvarna är ett världsledande företag med höga krav på kvalitet och tillförlitlighet. Det här är ett bevis på att våra lösningar är skalbara då detta är den tredje installationen som bidrar till en effektivare produktion av pulverlackerade artiklar, säger Anders Blomberg, VD för Unibap AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Anders Blomberg

Verkställande Direktör

[email protected]

+46 73 821 37 79

Kort om Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfart. Med smarta lösningar baserade på AI och robotik vill vi höja kvaliteten och öka produktiviteten för våra kunder samt eliminera farliga arbetsuppgifter som i dag utförs manuellt. Unibap arbetar för att ha en positiv inverkan på både samhälle och miljö. Bolagets kvalitetsledningssystem är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

FNCA Sweden AB, +46 8-528 00 399, [email protected], är Bolagets Certified Adviser.


Om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

Webbplats
www.unibap.com

Prenumerera

Få löpande information från Unibap via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn UNIBAP ISIN-kod SE0009606809 Certified Adviser FNCA