REG

Transfer Security och Senaca East Africa Limited ingår strategiskt samarbetsavtal för leverans av personlarm och rapporteringssystem

Transfer Security AB ("Transfer"), ett helägt dotterbolag till Transfer Group AB (publ), har nyligen ingått ett långsiktigt samarbetsavtal med Senaca East Africa Limited ("Senaca EA") för att leverera avancerade personlarm från Amigo samt det digitala rapporteringssystemet Amigo Tools.

Senaca EA är en av de ledande säkerhetsaktörerna i Östafrika och har en betydande närvaro med över 4 000 anställda, främst verksamma i Kenya och Uganda. Det nya samarbetsavtalet fokuserar på att förse Senaca EAs ordningsvakter med personlarm och rapporteringssystem från Transfer, vilket stärker och höjer säkerhetsstandarden inom deras verksamhet.

- Östafrika, särskilt Kenya, visar en imponerande ekonomisk tillväxt. Vi ser en möjlighet att använda vår expertis och teknologi för att komplettera den säkerhetsinfrastruktur som behövs där. Genom att erbjuda avancerade personlarm strävar vi efter att ytterligare säkra och skydda ordningsvakternas arbetsmiljö, vilket är av yttersta vikt för oss, säger Thomas Walldof, vd på Transfer Security AB.

De första leveranserna av personlarmen och det digitala rapporteringssystemet planeras att ske till Senaca EA under februari 2024.

För ytterligare information kontakta:
Mats Holmberg, VD Transfer Group, [email protected]
Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om Transfer Group
Transfer Group är ett holdingbolag i säkerhetsbranschen. Med dotterbolag som förenar spetsteknik och säkerhetsfrågor är man en one-stop-shop för fysisk säkerhet som kan erbjuda allt från mjukvara, hårdvara, till utbildning och bemanning. Affärsidén är att, baserat på erfarenheten och kunskapen inom alla delar av säkerhetsområdet, utveckla mjukvara som ökar den fysiska säkerheten för såväl individer som föremål. Sectech är en förkortning av security technology. Begreppet används för att beskriva de nyaste innovationerna som kombinerar säkerhets- och mjukvaruteknologi. Transfer Group har de produkter och tjänster som tillgodoser dagens behov och utvecklingskapacitet för morgondagens utmaningar.

Om Senaca East Africa
Senaca EA är en ledande säkerhetstjänstleverantör, fullständigt registrerad och licensierad att verka i Östafrikanska regionen. De erbjuder ett utbud av tjänster, inklusive säkerhetstekniska lösningar, specialiserad bevakning, elit K9-tjänster, säkerhetsträning samt utredningar och riskhantering. Bolaget har drygt 4 000 anställda.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]