REG

Transfer Groups dotterbolag Amigo Systems AB vinner upphandling på personlarm i Valdemarsviks kommun

Transfer Groups dotterbolag Amigo Systems AB har i samarbete med ett välrenommerat bevakningsbolag i regionen vunnit en upphandling för mobila personlarm och tillhörande teknik i Valdemarsviks kommun.

Avtalet inkluderar leverans av upp till 200 mobila personlarm, tjänster, radiofyrar samt innovativa appar från Amigo Tools för personlarm. Avtalet sträcker sig över en fyraårsperiod och har ett uppskattat ordervärde på cirka 1,5 MSEK.

Thomas Waldoff, VD för Amigo Systems, uttrycker sin glädje över framgången: "Det är mycket inspirerande att ha vunnit vårt första avtal tillsammans med ett fristående bevakningsbolag efter vår separation med CSG. Detta ger oss fina möjligheter att expandera ytterligare och samarbeta med fler aktörer över hela landet. Denna upphandling markerar en betydande milstolpe för Amigo Systems och Transfer Group, och stärker vår position inom säkerhetslösningar och personlarm på den svenska marknaden. Vi ser fram emot att samarbeta med Valdemarsviks kommun och vårt partnerföretag för att leverera högkvalitativa och pålitliga säkerhetslösningar."

För ytterligare information kontakta:

Mats Holmberg, VD Transfer Group, [email protected]

Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om Transfer Group

Transfer Group är ett holdingbolag i säkerhetsbranschen. Genom dotterbolag som integrerar spetsteknik och säkerhetskompetens tillhandahåller man en omfattande portfölj, inklusive mjukvara, hårdvara och utbildning. Affärsidén är att, baserat på erfarenheten och kunskapen inom alla delar av säkerhetsområdet, utveckla mjukvara som ökar den fysiska säkerheten för såväl individer som föremål. Sectech är en förkortning av security technology. Begreppet används för att beskriva de nyaste innovationerna som kombinerar säkerhets- och mjukvaruteknologi. Transfer Group har de produkter och tjänster som tillgodoser dagens behov och utvecklingskapacitet för morgondagens utmaningar.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]