REG

Transfer Group genomför förändringar i bolagsstrukturen

Transfer Group AB (publ) ("Transfer") meddelar en strategisk omstrukturering i bolagsstrukturen för att stärka och optimera sina verksamheter. Som en del av denna strategiska omställning kommer Transfers dotterbolag, Transfer Security Sweden AB, att byta namn till Swedish Amigo AB. Samtidigt kommer de fysiska säkerhetsprodukterna som erbjuds av Transfer Security Sweden AB att överföras till Altum Security AB. Denna förändring innebär att Swedish Amigo AB enbart kommer att fokusera på utveckling och försäljning av produkter från Amigo. Thomas Walldof kommer att fortsätta som VD för Swedish Amigo AB, och Magnus Ahde kommer att vara VD för Altum Security AB. Båda kommer att ingå i ledningsgruppen för Transfer.

Denna strategiska omjustering är ett resultat av det ökade fokuset på försäljning till nya länder och syftar till att skapa en mer dynamisk och konkurrenskraftig koncern. Omstruktureringen möjliggör också en ökad specialisering inom varje dotterbolag och skapar tydlighet i produktportföljen.

Den nya ledningsgruppen för Transfer utgörs av följande personer:
Mats Holmberg - VD Transfer Group
Karin Nilsson - CFO Transfer Group
Mathias Svedlund - VD Sensec AB och Sensec Solutions AS
Thomas Walldof - VD Transfer Security Sweden AB (under namnändring till Swedish Amigo AB)
Magnus Ahde - VD Altum Security AB

För ytterligare information kontakta:
Mats Holmberg, VD Transfer Group, [email protected]
Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om Transfer Group
Transfer Group är ett holdingbolag i säkerhetsbranschen. Med dotterbolag som förenar spetsteknik och säkerhetsfrågor är man en one-stop-shop för fysisk säkerhet som kan erbjuda allt från mjukvara, hårdvara, till utbildning och bemanning. Affärsidén är att, baserat på erfarenheten och kunskapen inom alla delar av säkerhetsområdet, utveckla mjukvara som ökar den fysiska säkerheten för såväl individer som föremål. Sectech är en förkortning av security technology. Begreppet används för att beskriva de nyaste innovationerna som kombinerar säkerhets- och mjukvaruteknologi. Transfer Group har de produkter och tjänster som tillgodoser dagens behov och utvecklingskapacitet för morgondagens utmaningar.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]