REG

Transfer Group AB inleder samarbete med Arabian Development and Marketing Co. för marknadsintroduktion i Gulfstaterna

Transfer Group AB har ingått ett samarbetsavtal med Arabian Development and Marketing Co., Ltd. (ADMC). Detta avtal markerar inledningen av ett gemensamt projekt för att utforska marknaden för Transfers säkerhetsprodukter i flertalet Gulfstater, med Saudiarabien som utgångspunkt.

ADMC, som grundades 1984, har etablerat sig som en framstående leverantör av tekniska helhetslösningar. Deras expertis sträcker sig från privata företag till statliga och kommunala organisationer. Med en verksamhetsfokus som inkluderar telekommunikationslösningar såsom fiberoptik, UPS och IT-infrastruktur, samt övervaknings- och säkerhetslösningar, datacenter och lagerlogistik, är ADMC väl positionerade för att stärka Transfers närvaro i regionen.

Detta samarbete ger Transfer Group AB en möjlighet att introducera sina innovativa säkerhetsprodukter till en för bolaget ny och dynamisk marknad. 

ADMC:s etablerade närvaro och erfarenhet i Gulfregionen, såväl som i länder som Ghana, Nigeria och Kenya, utgör en stabil grund för detta samarbete. Det öppnar dörrar för Transfer Group AB att nå nya kunder och skapa varaktiga affärsrelationer i dessa snabbt växande marknader.

Kontakt

Mats Holmberg, VD, Transfer Group, [email protected]

Bolagets mentor är beQuoted som nås på 08-692 21 90.

Om bolaget

Transfer Group är ett holdingbolag i säkerhetsbranschen. Med dotterbolag som förenar spetsteknik och säkerhetsfrågor är man en one-stop-shop för fysisk säkerhet som kan erbjuda allt från mjukvara, hårdvara, till utbildning och bemanning. Affärsidén är att, baserat på erfarenheten och kunskapen inom alla delar av säkerhetsområdet, utveckla mjukvara som ökar den fysiska säkerheten för såväl individer som föremål. Sectech är en förkortning av security technology. Begreppet används för att beskriva de nyaste innovationerna som kombinerar säkerhets- och mjukvaruteknologi. Transfer Group har de produkter och tjänster som tillgodoser dagens behov och utvecklingskapacitet för morgondagens utmaningar.


Om Transfer Group

Webbplats
investor.transfer.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Transfer Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TRNSF ISIN-kod SE0011870757 Mentor beQuoted

IR-Kontakt

Mats Holmberg VD [email protected]