REG

Time People Groups specialistbolag Objektfabriken AB byter namn till Brivalo Consulting AB och lanserar ny satsning inom agil krav och kvalitetssäkring

Sedan 1 oktober 2020 är Objektfabriken och QTEMA ett gemensamt bolag och arbetet med att integrera bolagen har pågått sen dess. Samgåendet av de två dotterbolagen har skapat en ännu bättre plattform för våra anställda och kunder genom tydliggörandet samt förstärkning av erbjudandet som bolagen jobbar med. Idag tar vi nästa steg i bolagets resa och lanserar nya varumärket: Brivalo Consulting AB.

Brivalo består av 30 seniora konsulter med omfattande erfarenhet inom sina kompetensområden. Bolaget erbjuder konsulttjänster samt utbildningar inom områdena agil kravhantering, test och kvalitetssäkring, systemutveckling och agil coachning. Vi drivs av att göra våra kunder mer framgångsrika. För oss finns det alltid en lösning och vi sätter ett högt värde på att göra vardagen för våra kunder lite enklare. Brivalos fokus framåt kommer vara moderna agila metoder för krav, test och kvalitetssäkring.

- Vi är både stolta och glada över vårt nya bolag och varumärke. Nu ser vi fram emot att få etablera namnet på marknaden och sätta vårt nya varumärke på "IT-kartan" som erkänt duktiga inom agil krav och test, säger Kristina Helmstein, vd för Brivalo Consulting.

- Med Brivalo på plats tar vi ytterligare ett steg i att utveckla och tydliggöra den betydande kompetens och erfarenhet som alla våra konsulter dagligen hjälper våra kunder med, säger Magnus Lönn, koncernchef Time People Group.

Time People Group består av specialiserade konsultbolag, som verkar under egna varumärken med tydlig inriktning och kompetens. Tillsammans med moderbolaget bildar de en koncern med bred erfarenhet, spetskompetens och stor leveranskapacitet. Den operativa konsultverksamheten bedrivs genom de specialiserade dotterbolagen, där merparten av bolagen har varit verksamma inom sina respektive specialistområden i mer än 20 år. Bolagets vision är att fortsätta bygga Sveriges bästa specialistkonsultkoncern.

Läs mer om Time People Group på www.timepeoplegroup.com.

För ytterligare information kontakta:
Magnus Lönn, vd, Time People Group AB (publ), e-post: [email protected]


Om Time People Group

En specialistkonsultkoncern som förvärvar, utvecklar och stödjer kompetensorienterade dotterbolag.

Webbplats
www.timepeoplegroup.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Time People Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TPGR ISIN-kod SE0010442962

IR-Kontakt

Peter Ewers Tillförordnad koncernchef [email protected] +46(0)70 261 73 30