REG

Rättelse: Time People Group meddelar att fusionen med SolidX senareläggs

I pressmeddelandet som publicerades kl 8.00 den 28 mars 2024 hade en felaktig hänvisning till MAR och innehöll stycket som följer:

Denna information är sådan information som Time People Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 mars 2024 kl 08.00 CET.

Pressmeddelandet borde inte ha hänvisat till MAR då det inte innehöll insiderinformation.
Nedan följer det ursprungliga pressmeddelandet utan MAR-etikett.

Time People Group AB (publ) ("TPG") och SolidX AB ("SolidX") offentliggjorde den 4 mars 2024 att bolagen ingått en avsiktsförklaring med avsikten att gå samman genom en fusion ("Avsiktsförklaringen"). Med anledning av en förlängd due diligence-period har SolidX och TPG gemensamt beslutat att senarelägga publicering av fusionsplan och fusionsdokument.

SolidX och TPG (tillsammans "Bolagen") ingick den 4 mars 2024 en avsiktsförklaring för att tydliggöra Bolagens avsikt beträffande ett samgående av SolidX och TPG. Samgåendet planeras att genomföras genom en aktiebolagsrättslig fusion ("Fusionen"). Enligt Avsiktsförklaringen ska en fusionsplan publiceras omkring vecka 14, 2024, och ett fusionsdokument publiceras omkring vecka 17, 2024. Med anledning av en förlängd due diligence-period har Bolagen gemensamt beslutat att senarelägga tidigare kommunicerad tidplan för publicering av fusionsplanen och fusionsdokumentet. Bolagen avser att publicera en uppdatering om Fusionen och en indikativ tidplan för publicering av en fusionsplan och ett fusionsdokument så snart Bolagen gemensamt har beslutat om en tidplan.

Utöver tidplan för publicering av fusionsplanen och fusionsdokumentet är villkoren för Fusionen oförändrade mot vad som offentliggjordes av Bolagen den 4 mars 2024.

Rådgivare
Wigge är legal rådgivare i samband med Fusionen.

Time People Group består av specialiserade konsultbolag, som verkar under egna varumärken med tydlig inriktning och kompetens. Tillsammans med moderbolaget bildar de en koncern med bred erfarenhet, spetskompetens och stor leveranskapacitet. Den operativa konsultverksamheten bedrivs genom de specialiserade dotterbolagen, där merparten av bolagen har varit verksamma inom sina respektive specialistområden i mer än 20 år. Bolagets vision är att fortsätta bygga den självklara arenan för framgångsrika specialistbolag.

Läs mer om Time People Group på timepeoplegroup.com.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION KONTAKTA:
Peter Ewers, tf koncernchef, Time People Group AB (publ),
mejl: [email protected]

Tony Andersson, styrelseordförande, Time People Group AB (publ),
mejl: [email protected]


Om Time People Group

En specialistkonsultkoncern som förvärvar, utvecklar och stödjer kompetensorienterade dotterbolag.

Webbplats
www.timepeoplegroup.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Time People Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn TPGR ISIN-kod SE0010442962

IR-Kontakt

Peter Ewers Tillförordnad koncernchef och vd Efftre [email protected] +46(0)70 261 73 30