REGMAR

Swemets vd dömd i Tingsrätten

Stockholms Tingsrätt dömde idag Swemets vd Jan Axelsson för grovt bedrägeri och grovt svindleri gällande handel i Willaks aktie under 2021. Påföljden blev 2 års fängelse.

Kommentar från Jan Axelsson:
"Jag är mycket förvånad över utfallet i Tingsrätten som precis meddelats. Jag kommer nu gå igenom domen med min advokat för att därefter ta ställning till vårt nästa steg."

Denna information är sådan information som Swemet är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s mark­nads­miss­bruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 8 mars 2024 kl.14:30 CET.

För mer information,

Swemet AB (publ);
Jan Axelsson, VD
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected]

Anders Sagadin, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 699 40 00
E-post: [email protected]

Om Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster i Sverige och Europa, med djup och bred erfarenhet inom smarta elmätare utökar Swemet produktportföljen med batterilösningar. Målgruppen för batterilösningar är främst industri och däribland lantbruk. Med kinesiska samarbets­partners och egenutveckling av batterisystem erbjuds högpresterande produkter till konkurrens­kraftiga priser.


www.swemet.se.

Bolagets B-aktier är upptagna till handel på Nordic SME. Eminova Fondkommission AB, Tfn: 08-684 211 00, [email protected], är Bolagets Mentor.


Om Swemet

Swemets erbjuder kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité.

Webbplats
www.swemet.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Swemet via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat Kortnamn SWEM-B ISIN-kod SE0006886917

IR-Kontakt

Jan Axelsson VD [email protected] 070-952 12 80