REGMAR

Swemet tar order i Finland på 1MSEK

Swemet följer upp sin tidigare order i Finland med ännu en order till samma kund, ordervärde 1 MSEK med ytterligare potential uppskattat till 10 MEK. Leverans sker under Q1, 2021

Efter att kunden i sin förstudie med genomgång av såväl Swemets mätare som den IT-plattform som Swemet erbjuder blir Swemet en totalleverantör av såväl mätare som IT-lösningar.

Anders Sagadin, Styrelseordförande Swemet; "Vi fortsätter utveckla bolagets erbjudande till marknaden. Vårt mål är att vidareutveckla och paketera bolagets helhetslösning, med en större komponent av återkommande och löpande intäkter baserade på den IT-plattform som Swemet erbjuder. Plattformen ger våra kunder möjligheten att på säkert och effektivt sätt administrera sin installerade bas av mätare."

Med ordern från Finland så etablerar sig Swemet på en ny marknad och ser möjligheter i främst Finland och Danmark under 2021.

Linköping 2020-12-22

För mer information,

Swemet AB (publ);
Jan Axelsson, VD
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected]

Anders Sagadin, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 699 40 00
E-post: [email protected]

Viktig information

Denna information är sådan information som Swemet är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 22 december 2020 kl. 13:45 CET.

Om Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar.

www.swemet.se.

Bolagets B-aktier är upptagna till handel på Nordic SME. Aqurat Fondkommission AB, tel: +46 8 684 05 800, [email protected], är Bolagets Mentor.


Om Swemet

Swemets erbjuder kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité.

Webbplats
www.swemet.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Swemet via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat Kortnamn SWEM-B ISIN-kod SE0006886917

IR-Kontakt

Jan Axelsson VD [email protected] 070-952 12 80