Swemet ingår avtal med framstående investerargrupp, första ordern värd 1.8 MSEK

Swemet är glada att kunna meddela att ett samarbete har ingåtts med en framstående investerargrupp, som planerar att etablera ett stort antal batteriparker runt om i Sverige under de kommande åren. Genom detta avtal får Swemet exklusiv rätt att leverera batterier till investerargruppens planerade projekt och förväntade ordrar under 2024 och 2025. I samband med upprättandet av avtalet lade investerargruppen den första ordern för en mindre batteripark.

Swemet är stolta över att konkurrera om dessa ordrar med sin produktserie av högkvalitativa batterier.

- "Vi på Swemet är glada över att vara med i matchen och konkurrera om dessa ordrar med våra batterier som klarar de högt uppställda kraven från batteriparkerna. Vår intention är att vara snabba på vår hemmamarknad och alltid leverera på tre månader från order. Vi beräknar att leverans av batterier kommer att ske till den första anläggningen under oktober ", säger Hans Hellström, VD på Swemet.

Denna information publicerades den 22 juli 2024, kl 13:00.

För mer information,

Swemet AB (publ);

Hans Hellström, VD
Telefon: 0738-46 75 03
E-post: [email protected] 

Anders Sagadin, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 699 40 00
E-post: [email protected]

Om Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster i Sverige och Europa, med djup och bred erfarenhet inom smarta elmätare utökar Swemet produktportföljen med batterilösningar. Målgruppen för batterilösningar är främst industri och däribland lantbruk. Med kinesiska samarbetspartners och egenutveckling av batterisystem erbjuds högpresterande produkter till konkurrenskraftiga priser.


Om Swemet

Swemets erbjuder kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité.

Webbplats
www.swemet.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Swemet via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat Kortnamn SWEM-B ISIN-kod SE0006886917

IR-Kontakt

Jan Axelsson VD [email protected] 070-952 12 80