Swemet erhåller första order inom området Batterilagring - Batteriorder för 1,6MSEK

Swemet har erhållit sina första order och leverans kommer att ske under Q1, 2024. Leveranser sker till kunder inom Industri och Lantbruk där stor efterfrågan finns för energilagring.

Vi ser en ännu högre efterfrågan än tidigare indikerat och har en bra respons från våra potentiella kunder. Swemets egen­tillverkade batterilösningar förväntas levereras under tredje kvartalet 2024

Jan Axelsson VD Swemet; " När vi väl har satt ner foten och kommit fram till vad som ska erbjudas marknaden har vi snabbt kommit till avslut. Vi vill med den här pressreleasen markera att vi börjat få order. Vi ser fram emot att ta fler och större order i närtid."

Informationen publicerad måndag den 11 december 2023  kl. 10:30.

För mer information,

Swemet AB (publ);
Jan Axelsson, VD
Telefon: +46 70 952 12 80
E-post: [email protected]

Anders Sagadin, Styrelseordförande
Telefon: +46 70 699 40 00
E-post: [email protected]

Om Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster i Sverige och Europa, med djup och bred erfarenhet inom smarta elmätare utökar Swemet produktportföljen med batterilösningar. Målgruppen för batterilösningar är främst industri och däribland lantbruk. Med kinesiska samarbets­partners och egenutveckling av batterisystem erbjuds högpresterande produkter till konkurrens­kraftiga priser.

www.swemet.se.

Bolagets B-aktier är upptagna till handel på Nordic SME. Eminova Fondkommission AB, Tfn: 08-684 211 00, [email protected], är Bolagets Mentor.


Om Swemet

Swemets erbjuder kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité.

Webbplats
www.swemet.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Swemet via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat Kortnamn SWEM-B ISIN-kod SE0006886917

IR-Kontakt

Jan Axelsson VD [email protected] 070-952 12 80