REG

Seamless Distribution Systems (SDS) erhåller en ny order på 2,5 miljoner SEK från en mobiloperatör på den största marknaden i Mellanöstern

Ordern, som uppgår till 2,5 miljoner SEK, erhölls från en kund till eServGlobal, som förvärvades av SDS i juli förra året, och är ett tillägg till den order som mottogs i oktober förra året.

"Detta är ännu ett tecken på förtroende från en krävande kund. Jag är mycket nöjd med att se denna konkreta bekräftelse av tillit inom denna korta tidsram. Migrering till SDS öppnar möjligheten för att ett antal spännande funktioner senare kan läggas till från SDS-paketet med försäljningsförbättrande programvara som konceptuellt kallas 'Reseller Value Management'", säger Tommy Eriksson, VD pa SDS.

Ordern inkluderar ytterligare tjänster och hårdvara för att uppnå sömlösa funktioner i det kritiska försäljnings- och distributionssystemet. Kunden flyttar till SDS ledande transaktionsplattform, ERS 360, vilket möjliggör högsta tillgänglighet av affärskritisk laddning av förbetalda kort till miljontals kunder.

Den andra ordern erhållen från en så pass betydande operatör är ett viktigt steg i ett kontinuerligt långsiktigt engagemang och samarbete med kunden. Intäkterna förväntas redovisas under andra kvartalet eftersom SDS har förmågan att distribuera och leverera order på distans.

För mer information kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
[email protected]

Om SDS
SDS, Seamless Distribution Systems AB, är ett svenskt mjukvaruföretag som tillhandahåller lösningar och tjänster for digital försäljning och distribution till privatpersoner genom mobiloperatörer i tillväxtlander. Företaget erbjuder sina företagskunder en komplett lösning for digital distribution och hantering av elektroniska transaktioner. SDS förvärvade eServGlobal i juli 2019. SDS-koncernen har nu kunder i alla delar av världen i mer än 50 länder och når över 500 miljoner mobilanvändare genom mer än 2 000 000 aktiva försäljningsställen. SDS har cirka 220 anställda i Sverige, Frankrike, Rumänien, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Indonesien, Sydafrika, Ecuador och Förenade Arabemiraten. Med över 20 års erfarenhet fokuserar SDS pa hög kundtillfredsställelse och effektiv drift. SDS hanterar over 15 miljarder transaktioner årligen, värda mer an 12 miljarder dollar och gör det möjligt for den växande befolkningen i tillväxtlander att bli en del av den mobila revolutionen.

SDS-aktier är noterade på Nasdaq First North Premier.
Företagets certifierade rådgivare ar FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399, epost: [email protected]


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42