REG

SDS har tagit tio nya ordrar i sex länder under sommaren

SDS har under sommaren vunnit tio nya ordrar till ett sammanlagt värde av 4,1 MSEK. Affärerna kommer från befintliga kunder som är de ledande mobiloperatörerna i Bissau, Nigeria, Rwanda, Ghana, Irak och Förenade Arabemiraten.

SDS aktivitet har varit ovanligt hög under sommarmånaderna. Utöver de två affärer som tidigare annonserats har SDS sedan 15 juli erhållit tio nya ordrar från sex befintliga kunder. Affärerna avser mjukvarufunktioner som lägger till nya kapaciteter till befintliga operativa kritiska plattformar, vilket underlättar digital distribution av påladdning av förbetalda kontantkort. Leveransen kommer att utföras av SDS på distans, tack vare en standardiserad och modulär programvaruplattform som gör det möjligt för SDS-experter att arbeta och stödja kunder via internetanslutningar.

"Det är mycket uppmuntrande att se att flertalet av våra kunder köper våra tjänster även under en period då aktiviteten normalt brukar vara låg. Jag ser det som ett mycket starkt bevis på att de ser möjligheter att differentiera sig på sina marknader och även ser SDS som en naturlig och betrodd partner som kan hjälpa dem i svåra tider med snabba och pålitliga lösningar. Jag är särskilt stolt över våra ansträngningar för att standardisera våra produkter, och våra operativa processer visar sig vara av stort värde för förmågan att leverera snabbt och utan att behöva resa", säger Tommy Eriksson, VD för SDS.

De nu annonserade affärerna inkluderar programvara och tjänster för att lägga till ny funktionalitet och kapacitet i befintliga plattformar och förväntas bidra till intäkterna under tredje kvartalet i år. Skälet att lägga till ny funktionalitet är för operatörerna att differentiera sitt erbjudande på sina marknader och låta deras distributörer och återförsäljare erbjuda snabbare och bättre tjänster för sina mobilabonnenter.

För mer information kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
[email protected]

Om SDS
SDS, Seamless Distribution Systems AB, är ett svenskt mjukvaruforetag som tillhandahåller lösningar och tjänster för digital försäljning och distribution till privatpersoner genom mobiloperatörer i tillvaxtlander. Företaget erbjuder sina företagskunder en komplett lösning för digital distribution och hantering av elektroniska transaktioner. SDS förvärvade eServGlobal i juli 2019. SDS-koncernen nu har kunder i alla delar av världen i mer an 50 länder och når över 500 miljoner mobilanvändare genom mer an 2 000 000 aktiva forsaljningsstallen. SDS har cirka 220 anställda i Sverige, Frankrike, Rumänien, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Indonesien, Sydafrika, Ecuador och Förenade Arabemiraten. Med över 20 års erfarenhet fokuserar SDS pa hög kundtillfredsställelse och effektiv drift. SDS hanterar över 15 miljarder transaktioner årligen, värda mer an 12 miljarder dollar och gör det möjligt för den växande befolkningen i tillvaxtlander att bli en del av den mobila revolutionen.
SDS-aktier är noterade på Nasdaq First North Premier.

Företagets certifierade rådgivare är FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399, epost: [email protected]


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42