Ny CFO till Seamless Distribution Systems AB

Martin Schedin, 45 år, har utnämnts till ny CFO för Seamless Distribution Systems AB, från och med den 8 oktober 2018. Martin kommer närmast från Invuo Technologies AB där han varit verksam de senaste 3 åren som CFO och Investor Relations.

Martins gedigna bakgrund inom affärsstyrning och finansiering samt att Martin under 2016 arbetat med bolaget som hanterar vår verksamhet i ett års tid kommer att hjälpa Seamless att nå sina mål under den expansiva fas som bolaget är på väg in i.

Martin ersätter Lars Kevsjö, som efter ett drygt år i rollen som interim CFO slutar för att anta nya utmaningar.

Vi välkomnar Martin varmt till Seamless samt passar även på att tacka Lars för en mycket fin insats under sin tid som CFO hos oss.

2018-10-05

För ytterligare information, kontakta:
Tommy.Eriksson, VD
[email protected]

Om SDS
SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala transaktioner. Bolaget har kunder på 28 marknader som når över 200 miljoner mobilkonsumenter via fler än 675 000 återförsäljare. SDS har cirka 140 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Med över 16 års erfarenhet fokuserar SDS på hög kundnöjdhet och effektiv utveckling. SDS hanterar årligen över 5,3 miljarder transaktioner och möjliggör för den växande befolkningen i tillväxtländer att bli en del av den mobila revolutionen.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer 08-5030 1550.


Om Seamless Distribution Systems

SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konto och transaktioner. Bolaget har kunder i alla världsdelar som når över 300 miljoner mobilanvändare via fler än 700 000 aktiva återförsäljare. SDS har cirka 130 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Webbplats
www.seamless.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Seamless Distribution Systems via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn SDS ISIN-kod SE0009994445

IR-Kontakt

Martin Schedin Chief Financial Officer [email protected] 070 438 14 42