Real Holding i Sverige AB (publ) tecknar hyresavtal med Bosch Thermoteknik AB i Tranås

Dotterbolaget Real Fastigheter i Tranås AB tecknar ett 3-årigt hyresavtal med Bosch Thermoteknik AB i den s k EFG-fastigheten i Tranås. Det är en lokal som är ca 5 500 kvm och som består av lager samt kontor.

-Vi har en väldigt stark tillväxt som bara fortsätter och vi behöver mer lagerutrymmen, säger Johan Weiström, fabrikschef på Bosch Thermoteknik i Tranås.

-I det här avtalet finns det bara vinnare. Tidigare hyresgästen Cheap Monday, som redan har lämnat lokalerna, har ett avtal som går ut per 210930. Detta betyder också att Tranås kommun, som har ett åtagande att hyra lokalerna under ytterligare 2 år, inte behöver betala för de kommande två åren. Och det blir en vinst för Bosch Thermoteknik AB, som har ett starkt behov av större lokaler, vilket vi nu kan tillgodose, säger Real Holding ABs VD, Michael Derk.

För ytterligare information: www.realholding.se

Vekställande direktör

Michael Derk

Tel: +46 733 87 18 02

E-post: [email protected]

Styrelseordförande

Dimitrij Titov

Tel: +46 8 684 518 50

E-post: [email protected]

Om Real Holding i Sverige AB (publ)

Real Holding förvaltar och förvärvar fastigheter inom lager, logistik och industri/tillverkning i och i anslutning till centralorter i Sverige.

Genom aktiv och långsiktig förvaltning med riskjusterad belåning skapar Real Holding förädlingsvärden. Ett personligt engagemang, lyhördhet och tydlig närvaro på varje ort gör att vi ser och kan möta våra hyresgästers specifika behov och önskemål. Med fokus på våra hyresgäster och fastigheter uppstår investerarvärde för våra ägare.

Bifogade filer

PRM-Bosch-20210416.pdf

Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70