Ökad beläggning i Gislaved

Socialtjänsten i Gislaved utökar och förlänger sitt samarbete med Real Holding.

Socialtjänsten i Gislaved utvecklar och utökar sin verksamhet. Real Holding (publ) möter upp behoven genom en om och tillbyggnad som är anpassad till den nya verksamheten. Planerad byggstart i augusti och inflyttning till årsskiftet 2018/2019.

"Jag är glad att kommunen fattat beslut om utöka sin verksamhet, vilket man har ett stort behov av att göra. Läget på Reals fastighet är bra. Eftersom att Socialtjänsten utökar sin verksamhet är det väldigt positivt att det kan ske i anslutning till deras befintliga lokaler. Lokaler där personalen redan är inarbetade och trivs mycket bra!" säger Susanna Olsen Chef för Individ- och familjeomsorg (IFO) i Gislaved.

Stockholm den 4 juli 2018

För ytterligare information: www.realholding.se

Anna Weiner Jiffer, tf VD
Telefon: +46 70 681 61 50
E-post: [email protected] 

Om Real Holding i Sverige AB (publ) 

Real Holdings affärsidé är att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter i tillväxtorter med diversifierat näringsliv inom segmenten tillverkning, lättindustri, lager och logistik. Genom aktiv och långsiktig förvaltning med en riskjusterad belåning skapas ett stort förädlingsvärde. Största ägare i bolaget är Gremio Fastigheter AB, Kredrik Holding AB och Bengt Linden. Eminova Fondkommission agerar som Bolagets mentor och Penser fk som Likvidgarant. Real Holdings aktier handlas på NGM Nordic MTF under kortnamnet REAL MTF B.

www.realholding.se


Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70