Bra fart på uthyrningen i Gislaved

De initiativ Real Holding tagit tillsammans med den nya förvaltaren har på kort tid genererat nya hyresavtal om totalt ca 1700 m2.

Real Holding i Sverige AB (publ) har i samarbete med Forsheda hus bland annat utarbetat ett koncept riktat mot lite mindre företag vilket på kort tid genererat ett 10-tal nya hyreskontrakt om totalt ca 1 700 m2. Det årliga hyresvärdet av dessa avtal uppgår till närmare ca 0,6 Mkr.

"Vi har den senaste tiden arbetat mot både nya stora potentiella hyresgäster men även aktivt arbetat med uthyrningen av våra lite svårare och mindre lokaler och även intresset för vårt koncept mot mindre företag har varit över förväntan och jag räknar med en fortsatt bra hyresmarknad i Gislaved." säger Håkan Isaksson, fastighetschef på Forsheda hus AB.

"Samarbetet med Forsheda är precis det Real behöver för att successivt arbeta igenom var fastighet och utveckla de underliggande värden som finns i vårt bestånd. På kort tid har Håkan redan lyckats bra i Gislaved och resan fortsätter" Säger Anna Weiner Jiffer på Real Holding.

Stockholm den 31 maj 2018

För ytterligare information: www.realholding.se 

Anna Weiner Jiffer, tf VD
Telefon: +46 70 681 61 50
E-post: [email protected] 

Bengt Engström, styrelseordförande
Telefon: +46 72 500 94 44
E-post: [email protected] 

Om Real Holding i Sverige AB (publ)

Real Holdings affärsidé är att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter i tillväxtorter med diversifierat näringsliv inom segmenten tillverkning, lättindustri, lager och logistik. Genom aktiv och långsiktig förvaltning med en riskjusterad belåning skapas ett stort förädlingsvärde. Största ägare i bolaget är Gremio Fastigheter AB, Kredrik Holding AB och Bengt Linden. Eminova Fondkommission agerar som Bolagets mentor och Penser fk som Likvidgarant. Real Holdings aktier handlas på NGM Nordic MTF under kortnamnet REAL MTF B.

www.realholding.se 


Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70