Ny VD i Real Holding i Sverige

Anna Weiner Jiffer tillträder som tillförordnad VD i Real Holding i Sverige AB (publ) fr.o.m. dagens datum. Anna har en gedigen fastighetskompetens och en väldokumenterad affärsutvecklings-bakgrund, både i och utanför fastighetsbranschen. Hon har bland annat haft det globala affärsansvaret inom två olika affärsområden inom IKEA under fem år, varit styrelseledamot i Kungsleden under drygt fyra år samt genomfört flera framgångsrika "turn-arounds" i mindre bolag. Anna är styrelseledamot i Real Holding I Sverige AB (publ) samt i Railcare Group AB (publ) och styrelseordförande i HållbarTillväxt AB.

"Med den nya strategi som vi i tät dialog med bolagets nya huvudägare nu utformar är jag övertygad om att Anna är precis rätt person att leda verksamheten framåt. Anna förenar ett starkt entreprenörskap och driv med en gedigen fasighetskompetens, ledarskapserfarenhet och förståelse för hur man skapar både tillväxt och lönsamhet. I sina tidigare uppdrag har Anna påvisat en stark förmåga att på ett framgångsrikt sätt driva strategisk förändring och skapa långsitkitig tillväxt." säger Real Holdings styrelseordförande, Bengt Engström.

"Jag vill även tacka vår avgående VD, Daniel Andersson, som har valt att lämna sin post som VD på Real av personliga skäl och som tagit Real till det bolag det är idag", kommenterar Real Holdings styrelseordförande, Bengt Engström.

Stockholm den 4 september 2017

För ytterligare information:

Bengt Engström, styrelseordförande
Telefon: +46 72 500 94 44
E-post: [email protected]

Om Real Holding i Sverige AB (publ)

Real Holding är ett fastighetsbolag som i dagsläget äger, förvaltar och förädlar kommersiella fastigheter.Verksamheten bedrivs främst i Sveriges tillväxtorter. Största ägare i bolaget är Gremio Fastigheter AB, LMK Forward AB, Kredrik Holding AB och Bengt Linden. Eminova Fondkommission agerar som Bolagets mentor och Real Holdings aktier handlas på NGM Nordic MTF. B-aktien handlas under kortnamnet REAL MTF B och preferensaktien handlas under kortnamnet REAL MTF PREF1.


Om Real Fastigheter

Webbplats
www.realfastigheter.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Real Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn REAL ISIN-kod SE0020679025

IR-Kontakt

Fredrik Högbom IR-kontakt [email protected] +46 70 556 56 70