PowerCell Sweden ställer ut på Hannovermässan 2016

Nordens ledande bränslecellsföretag PowerCell Sweden AB (publ) kommer att ställa ut på Hannovermässan, en av de största mässor i industriteknik, under 25-29 april, och visa upp hela sin produkt portfölj som innehåller både bränslecellstackar och system för stationära applikationer.

Möt PowerCell Sweden i monter C55, hall 27
Nordens ledande bränslecellsbolag PowerCell Sweden kommer att ställa ut på Hannovermässan nästa vecka, den 25 - 29 april. PowerCell kommer att visa upp hela sin produktportfölj som innehåller både bränslecellstackar och system för stationära applikationer.

Missa inte VD Per Wasséns presentation - 28 april kl. 14.40
PowerCell Swedens VD Per Wassén kommer att hålla en presentation den 28 april kl. 14.40 på scenen i Public Forum. Presentationens titel: "PowerCells bränslecellsstackar och system för både stationära och transportapplikationer".

Nedladdning av en E-biljett
Om du vill träffa representanter för PowerCell Sweden under mässan, är du välkommen att ladda ner en e-biljett på följande länk:
http://www.hannovermesse.de/ticketregistration?Rfc69oykspsygn

Göteborg, 2016-04-21

För mer information, vänligen kontakta:

Andreas Bodén Director Sales & Marketing, PowerCell Sweden AB (publ)
Tel: +46 739 10 37 07
Email: [email protected]

Om PowerCell Sweden AB (publ)
PowerCell Sweden AB (publ) är Nordens ledande bränslecellsbolag, som utvecklar och producerar miljövänliga elkraftsystem för stationära och mobila kundapplikationer.

PowerCell har utvecklat ett modulsystem av bränslecellsplattformar, som drivs av ren miljövänligt producerad vätgas där enbart el, värme och vatten är utsläppen. Bränslecellerna är också designade för att klara reformerad vätgas från exempelvis biogas, naturgas, biodiesel eller standard diesel.

I det fall vätgasinfrastruktur saknas, så har PowerCell kombinerat sin ledande bränslecells- och reformerteknologi och utvecklat ett bränslecellssystem, PowerPac, som omvandlar standarddiesel, via vätgas, till el. Detta sker på ett energieffektivt och miljövänligt sätt, där utsläppen av kolmonoxid, kväveoxider och partiklar elimineras helt och koldioxiden kraftigt reduceras jämfört med en traditionell dieselmotor.

PowerCell Sweden AB (publ) är listat på First North vid Nasdaq Stockholm och är en industriell spin-out från Volvokoncernen. G&W Fondkommission är av Bolaget utsedd Certified Adviser för listningen vid Nasdaq First North Stockholm. Bland de största ägarna finns Midroc New Technologies, Fouriertransform, Finindus och Volvo Group Venture Capital. För ytterligare information, vänligen besök: www.powercell.se


Om PowerCell

PowerCell Sweden AB (publ) är Nordens ledande bränslecellsbolag, som utvecklar och producerar miljövänliga elkraftsystem för stationära och mobila kundapplikationer. 

Webbplats
www.powercell.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn PCELL ISIN-kod SE0006425815 G&W Fondkommission