Förändring i styrelsen för PowerCell

Som en följd av att Per Nordberg avslutat sin anställning i Fouriertransform, lämnar han därmed sitt uppdrag som styrelseledamot i PowerCell Sweden AB (publ).

Det statliga riskkapitalbolaget Fouriertransform, som sedan 2009 är ägare i PowerCell Sweden AB (publ), äger 17,8 procent av röster och kapital. Per Nordberg, tidigare vd för Fouriertransform, valdes in i styrelsen för PowerCell i samband med årsstämman den 9 maj 2017. Som en följd av att Per Nordberg avslutat sin anställning i Fouriertransform, lämnar han därmed sitt uppdrag som styrelseledamot i PowerCell.

Göteborg 2017-10-13

För mer information, vänligen kontakta:

Per Wassén
VD, PowerCell Sweden AB (publ)
Tel: +46 (31) 720 36 20
Email: [email protected]

Om PowerCell Sweden AB (publ)
PowerCell Sweden AB (publ) utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en unikt hög energidensitet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov.

PowerCell grundades 2008 som en industriell spinout från Volvokoncernen och företaget listades på Nasdaq First North Stockholm under 2014. G&W Fondkommission är Certified Adviser för företaget. Läs mer på www.powercell.se.


Om PowerCell

PowerCell Sweden AB (publ) är Nordens ledande bränslecellsbolag, som utvecklar och producerar miljövänliga elkraftsystem för stationära och mobila kundapplikationer. 

Webbplats
www.powercell.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn PCELL ISIN-kod SE0006425815 G&W Fondkommission