PowerCells årsredovisning för 2021 nu publicerad

PowerCell Sweden AB (publ) har nu publicerat sin årsredovisning för 2021 på sin hemsida.

Du finner årsredovisningen under följande länk på bolagets hemsida https://powercell.se/sv/arstamma-2022 där du kan välja mellan att läsa den i din webbläsare eller ladda ned den i form av en pdf.

För mer information, vänligen kontakta:

Mårten Wikforss
Head of Corporate Communication and Investor Relations,
PowerCell Sweden AB (publ)
Tel: +46 (0) 705 59 11 49
Email: [email protected]

Om PowerCell Sweden AB (publ)

PowerCell Sweden AB (publ) utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en unikt hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systemen är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov

PowerCell grundades 2008 som en industriell spin-out från Volvokoncernen. Bolagets aktie (PCELL) är sedan 2014 föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market, Stockholm. G&W Fondkommission är Certified Adviser, e-post: [email protected], telefon: 08-503 000 50.


Om PowerCell

PowerCell Sweden AB (publ) är Nordens ledande bränslecellsbolag, som utvecklar och producerar miljövänliga elkraftsystem för stationära och mobila kundapplikationer. 

Webbplats
www.powercell.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn PCELL ISIN-kod SE0006425815 G&W Fondkommission