Clemondo förlänger avtal med Ikaros Cleantech AB.

Clemondo förlänger avtalet med Ikaros Cleantech AB om försäljning av skärvätskor och industriprodukter från varumärket Strovels samt växtbaserade produkter från Greenium. Avtalet beräknas uppgå till ca 4 miljoner på årsbasis.

Ikaros är en heltäckande totalleverantör inom spillskydd, rengöring och smörjteknik med lager och kontor i Mölndal. Sedan starten för över 25 år sedan har Ikaros uppdrag varit att främja hållbara metoder för en säker hantering av kemprodukter. De erbjuder lösningar som skyddar egendom, miljö och människor från skadliga kemikalier. Det har alltid funnits en ”grön tråd” i de tjänster och produkter som Ikaros erbjuder. För Ikaros handlar det inte om trender - utan det är själva kärnan i Ikaros affärsmodell.

”Vi har använt oss av Clemondo som leverantör i ett antal år och är väldigt nöjda med deras produkter, servicegrad och innovation som ligger i framkant. Deras fokus på hållbarhet innebär ett mervärde som ger oss en extra konkurrensfördel. Därför väljer vi att utöka vårt sortiment med fler produkter från Clemondo,” säger Bruno Guhur, Inköpschef på Ikaros Cleantech AB.

”Vi är glada över att vi tillsammans med Ikaros nu kan öka försäljningen av våra högkvalitativa industriprodukter samt växtbaserade produkter. Detta medför att vi kan göra skillnad på hur vår morgondag kommer att se ut, ” säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 29 april 2022

Jesper Svensson, VD 
Telefon: 070-529 17 22 
E-post: [email protected] 

 Anders Forsberg, Key Account Manager
Telefon: 073-206 05 55
 Epost: [email protected] 

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 8 463 83 00. Clemondo Group AB (publ), 556031-2570.
För ytterligare information se www.clemondo.se 


Om Clemondo

Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för rengöring och hygien, med produkter som alltid behövs oavsett konjunktur. Under tre varumärken utvecklar, tillverkar och marknadsför Clemondo egna rengöringsprodukter vid bolagets anläggning i Helsingborg.

Webbplats
www.clemendo.se
Bransch
Kemikalier

Prenumerera

Få löpande information från Clemondo via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CLEM ISIN-kod SE0005504669 Certified Adviser Erik Penser Bank AB

IR-Kontakt

Jesper Svensson IR-kontakt [email protected] +46 70 529 17 22