Vd-brev

Bäste aktieägare,

Jag är tacksam över att Mavshacks styrelse satt sitt förtroende till mig att vara den som ansvarar för Mavshacks verksamhet framåt. I bokslutskommunikén från förra veckan har Tommy redan kommunicerat hur händelserna 2022 tvingade Mavshack till en ny riktning och att anpassa bolagets satsningar. Vi har tagit beslutet att fokusera på produktaffären och Mavshacks styrka inom streamingverksamheten framöver.

Mot denna bakgrund lanserade vi MavshackLive.in i Indien där vi i slutet av 2022 hade fler än 125 aktiva säljare med mer än 18.000 produkter listade. Intäkterna har redan börjat komma från plattformen och den växer kvartal för kvartal. Under de senaste dagarna har även Mavshack Zero-tjänsten lanserats i Indien där användare kan se två gratis filmer varje vecka samtidigt som vi fokuserar på annonser för att generera intäkterna. Indien är en enorm marknad som fortfarande uppvisar en årlig BNP-tillväxt på mer än 6 %, detta samtidigt som många andras ekonomier drabbats hårt av den globala nedgången. Mavshack har funnits i Indien sedan 2015 och kommer dra nytta av den lokala närvaron och kunskapen om den lokala marknaden men även andra strategiska marknader globalt som också står starka.

Innan jag började på Mavshack har jag arbetat på på IBM Business Consulting Services i USA i nästan 6 år och efter det flera internationella företag, inklusive Nokia (tidigare Nokia Siemens Networks), Hungama och Aptech. Det är med den bakgrunden som jag tänker dra nytta av min erfarenhet av internationella marknader för att strategiskt välja rätt marknad för rätt produkter, samtidigt som vi siktar hårt mot lönsamhet framöver.

Jag tror att det inte är någon större idé att se bakåt. Vi kommer helt enkelt att se framåt in i framtiden, fortsätta med kostnadsbesparingar i samtliga verksamheter (som vi redan har börjat göra) samtidigt som vi fokuserar på att skapa lönsamhet för gruppen. Vi kommer belöna ärlighet och transparens hos personalen. De som är positiva och skapar en verklig skillnad för företaget framåt kommer att uppmuntras och befordras.

Jag är medveten om att aktieägarna i Mavshack har förväntat sig mer av företaget och jag hoppas kunna leverera på den förväntningen. Min filosofi är att ord inte betyder någonting om de inte backas upp av handling som faktiskt ger resultat. Så nu är det dags att leverera. Jag ser fram emot att träffa er alla på bolagsstämman i Stockholm som går av stapeln 21 april 2023.

Vänligen,

Anand Jhingan

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Anand Jhingan, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank