Världspremiär för Shapp - Next-Gen Shopping Experience

Mavshack Live har utvecklat en helt unik shoppingapp, Shapp, som kommer lanseras på den svenska marknaden veckan efter påsk. Redan nu pågår inspelning av content inför lanseringen tillsammans med en grupp utvalda innehållskreatörer.

Shapp skapar en unik möjlighet för kreatörer att sälja produkter i ett forum där de inte behöver ta hänsyn till krångliga regler och villkor om hur de får samarbeta med företag. Ett av Shapps syften är att allt ska gå att köpa. Shapp är, genom samarbetet med Tipser, till och med skapat för att kunna erbjuda en “single checkout”. Det innebär att kreatörer kan sälja varor från flera olika företag och att konsumenterna enbart gör en checkout. I appen har fokus lagts på köp- och säljupplevelsen för att skapa möjligheter för en skön shoppingkänsla.  

Trafiken i Shapp består av korta videoklipp skapade av influencers och andra kreatörer. Redan i dag kan de som vill bli kreatörer på Shapp anmäla sitt intresse via; https://www.shapp.io/apply. Appen riktar primärt in sig mot målgruppen 18- 30 åriga konsumenter som redan idag kan anmäla intresse på https://shapp.io.

“Video finns i Mavshacks DNA och sedan 2007 har vi distribuerat video globalt. Med Shapp har vi skapat ytterligare en vertikal där vi kan använda Mavshacks kompetens och erfarenhet av streaming för att bygga en app-driven shoppingplattform för den globala marknaden”; säger Tommy Carlstedt, vd Mavshack

Shapp är något helt unikt, jag har arbetat med produkten under en tid och intresset är stort bland de kreatörer och företag som vi träffat för att få tillgång till en ren marknadskanal” säger Jordan Sörbom för Shapp.

Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser. Där Tipser hanterar logistik, återköp och returer.  I och med att Tipser finns på fler marknader, däribland USA, Tyskland och Storbritannien kommer Shapp med enkla medel snart finnas tillgänglig på nya marknader.

För mer information om hur Mavshack Live kan hjälpa ditt företag att förbättra sälj upplevelsen via video, liveshopping eller event besök mavshack.live.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Om Mavshack

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank