Svenskägda Mavshack lanserar sin Internet TV-tjänst i Mellanöstern

Det svenskägda Mavshack lanserar sin Internet TV-tjänst i sex Mellanösternländer. Detta görs i samarbete med IMS, en ledande elektronikkedja och distributör i regionen. IMS kommer aktivt att marknadsföra och sälja Mavshacks abonnemang i Förenade Arabemiraten, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman and Saudi Arabien.

- Mellanöstern är en betydelsefull marknad för Mavshack då ett stort antal invånare i regionen har kopplingar till Asien. Det är en styrka för oss att lanseringen i regionen sker i samarbete med en väletablerad lokal partner som åtagit sig att aktivt marknadsföra vår produkt, säger Sukhdeep Bhogal på Mavshack.

Mavshacks abonnemang kommer primärt att säljas via så kallade bundles. Det innebär att IMS köper Mavshack abonnemang som i sin tur paketeras och säljs till kunder tillsammans med andra produkter, så som mobiltelefoner, surfplattor, TV-apparater, set-top boxar och datorer. IMS har totalt 900 försäljningsställen i 27 städer i Förenade Arabemiraten, Kuwait, Qatar, Bahrain, Oman och Saudi Arabien.

- Vi ser fram emot att samarbeta med Mavshack och ge våra kunder tillgång till Mavshack. Jag är övertygad att både våra asiatiska kunder samt de som härstammar från Mellanöstern kommer värdesätta detta, säger Abdulla Ahmad Al Qassim, CEO IMS.

Besök gärna www.imsdubai.com för mer information om IMS.

23 april, 2015

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se.


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank