Steam Hotel satsar på liveshopping med Mavshack

Den 8/9 kl 19:30 är det dags för Steam Hotels första liveevent direkt från Steams häftiga miljö i Västerås. I dagens avsnitt kommer vi få ett smakprov på allt vad Steam har att erbjuda. Det finns även möjlighet att handla produkter från Ess Groups webbshop "Home Of Ess" direkt i programmet. Sändningen hittar du på: www.steamhotel.se/liveshopping

"Det är oerhört kul att Steam har valt oss som leverantör för att göra deras första liveevent. Hotellbranschen är en bransch som inte riktigt kommit igång med liveformat ännu. Vi tror att liveevent är helt rätt för hotellsegmentet. Men det är inte alla som vågar vara först. Steam, som alltid ligger i framkant med att skapa trender och att erbjuda sina kunder den bästa upplevelsen är den perfekta kunden att göra det första programmet med, i det här formatet" ; säger Jordan Sörbom, Influencer marketing manager på Mavshack.

Steam Hotel är ett ångkraftverk från 1917, en plats där nya historier skapas. 18 våningar av industriromantisk stil vid Mälarens strand som andas historia, energi och hopp. En destination där middagen smakar "oh so heavenly" på 18:e våningen, där det ekar "oohs" efter "ahhs" när perfekt iskalla drinkar skakas på rooftopbaren och där musiken vid hotellets 800 kvadratmeter stora Pool Club kickar igång alla happy feelings. Steam Hotel är en del av Ess Group.

"Det ska bli väldigt spännande att testa live-event ihop med Mavshack för vår destination Steam Hotel. Vi vill ta upplevelsen till gästen vart den än är och ge en försmak på vad som väntar om man väljer att besöka oss." säger Philip Björck, Marketing manager på Steam hotell.

Mavshack Liveshopping kombinerar det bästa av sociala medier med det bästa av personlig shopping för att skapa framtidens shoppingupplevelse. Företaget erbjuder både en mobil SaaS tjänst och fullskaliga produktioner i en av Nordeuropas största greenscreenstudio i Värtahamnen. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina produkter.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank