Stark tillväxt för shoppingappen SHAPP!

Shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience fortsätter sin tillväxtresa. Hittills har appen laddats ned mer än 6500 gånger och plattformen har över 1200 aktiva användare.

Tidigare i år lanserades shoppingappen SHAPP! - en digital shoppingmiljö där kreatörer enkelt kan sälja produkter i samarbete med olika varumärken och där konsumenter direkt kan köpa de produkter som syns i flödet. Intresset för den nya plattformen har varit stort sedan release. Appen har nu över 6500 nedladdningar och över 1200 aktiva användare.

Att allt fler användare har laddat ned appen och aktivt skapar innehåll går även att urskilja i statistiken som visar antalet dagliga sessioner och den genomsnittliga engagemangsfrekvensen. Antalet dagliga sessioner ligger nu på 326 st, och det genomsnittliga engagemanget på 2m och 22s.

"Det är väldigt spännande att följa Shapps utveckling. Vi jobbar flitigt med att förbättra användarupplevelsen, och släpper kontinuerligt uppdateringar i syfte att finslipa appens funktionalitet", säger Simon Kaiser, Affärsutveckling SHAPP!.

SHAPP! har nu sommarkampanj med 5-40% rabatt på utvalda produkter i appen.

För mer information om SHAPP!, besök shapp.io eller kontakta:

Simon Kaiser, Business Development Shapp AB, Telefon +46 (0)70 978 69 96

Om SHAPP!

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks senaste satsning på Live Video Shopping. Shapp! är ett digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där kreatörer kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag, i syfte att sälja produkter. Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser by Bolt.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Stockholm 4 juli 2022
Mavshack AB (publ)

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank