Sommarhälsning från vd

Jag vill tacka alla fantastiska ägare, kunder och kollegor som alla bidrar på sitt sätt för att Mavshack ska bli så framgångsrikt som möjligt och samtidigt passa på att önska er en härlig sommar.

Det första halvåret 2022 har varit intensivt med förändringar inom nästan samtliga enheter inom företaget. Några av de större sakerna är lanseringen av varumärket Itevo, som är Mavshacks satsning på IT-konsulting och tillhörande produktförsäljning. Det har inneburit att vi bytt namn på Mavshacks dotterbolag i Varberg och Karlstad och arbetar mer och mer på liknande sätt inom enheterna. Itevo i Varberg har även flyttat till bättre lämpade lokaler för verksamheten där kontoret ligger vid infarten till Varberg. Du kan läsa mer om oss och erbjudandet på itevo.se.

Mavshacks mobilapp för liveshopping används mer och mer. Vi har under våren sett produktioner från bland annat Polarn O. Pyret, Sniph och Himla. När Sniph livesände, så passade företaget på att lansera en ny parfym och nya dofter skapade av Martin Lorentzon under varumärket MALO. Lansering av nya produkter är bara ett av alla olika exempel på hur liveshopping kan användas för att interagera med kunderna. Mavshack har även lanserat flera nya funktioner inom appen som efterfrågas av kunderna för att ha en så bra produkt som möjligt på marknaden. En av dessa är att vi har minskat fördröjningen för live från 30-40 sekunder till att nu vara 5-6 sekunder. Det finns mer information om Mavshacks liveshoppingerbjudande på mavshack.live.

Samarbetet med Bonnier fortlöper enligt plan. Vi har deltagit på Retail tech mässan i Kista, där vi fick möjlighet att presentera företagens gemensamma erbjudande för mer än 5500 besökande beslutsfattare. Teamet framträdde även på scen, där fördelarna för både teknik och räckvidd presenterades för åhörarna. Därför kan jag fortsatt säga att, för alla kunder med ambition att lyckas med sitt liveshoppingevent, finns ingen mer kvalificerad motpart än Mavshack/Bonnier. I studion har vi haft kunder som KIA, Kry och GB glace som genomfört produktioner med oss. Jag kan lova er fler fina kunder och liveshoppingevent att följa under hösten.

Mavshack har varit etablerade i Indien sedan 2014 och i dagsläget finns kontor i Chandigarh och i Indor. I samband med att Mavshack lanserade liveshopping i Sverige, så fanns det tidigt en önskan om att lansera en liknande liveshoppingprodukt i Indien. Mavshack lanserade därför mavshacklive.in under våren. I dagsläget finns 153 antal företag anslutna och 9580 antal produkter tillgängliga via mavshacklive.in. Mavshacks del i värdekedjan är plattformen samt betalningsflödet, där Mavshack får procent på de transaktioner som sker.

Avslutningsvis vill jag nämna några ord om SHAPP!. Det är spännande att se utvecklingen för SHAPP! gällande nedladdningar, det senaste beskedet var att vi hade 6500 nedladdningar från AppStore och flera hundra filmklipp att ta del av i appen. Under våren har Mavshacks teknikteam fortsatt utveckla appen och lanserade även SHAPP!-Shop. Sammanlagt finns ett tusental produkter från mer än 40 leverantörer att tillgå i appen. Framöver kommer appen släppas för Android och Mavshack kommer även utveckla webben så att kunder kan inspireras och handla sina favoritprodukter där.

Med de avslutande orden vill jag återigen önska er alla en fin sommar och en fantastisk semester!

Tommy Carlstedt, vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Stockholm 14 juli 2022
Mavshack AB (publ)

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.  Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank