SHAPP! passerar 18.000 nedladdningar och lanserar shapp.io

Svenska SHAPP! är en unik digital shoppingplattform inspirerad av appar som TikTok där influencers enkelt, via korta videoklipp, kan sälja produkter i samarbete med olika varumärken. Användare av SHAPP! kan på så sätt köpa produkter direkt i videoflödet. Intresset för SHAPP! har varit stort sedan lanseringen, i maj 2022, från såväl influencers, varumärken som konsumenter och har fler än 18.000 nedladdningar via AppStore.

SHAPP! tar samtidigt nästa steg i utvecklingen av videoshopping och lanserar en webbaserad version av SHAPP!, shapp.io. Lanseringen ger influencers, och användare en shoppingupplevelse via webben. Sidan för SHAPP! hittas på www.shapp.io.

"Utvecklingen av Mavshacks liveshoppingerbjudande på marknaden kommer fortsätta. Inom kort kommer SHAPP! lanseras för Android som en naturlig del av utvecklingen. Det innebär att SHAPP! kommer finnas tillgängligt, på ett eller annat sätt, för de allra flesta konsumenterna i Sverige." säger Tommy Carlstedt, vd för Mavshack.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank