SHAPP! - NEXT GEN SHOPPING EXPERIENCE LANSERAS I INDIEN

I dag lanserar Mavshack "SHAPP!- Next Gen Shopping Experience" på den indiska marknaden. SHAPP! är även utrustad med ny funktionalitet och en ändrad affärsmodell för att möta den Indiska marknaden.

I samband med lanseringen har en rad förbättringar gjorts i appen för att öka tillströmning av både innehållsskapare (säljare) och de som använder appen för att shoppa och inspireras. För att slå igenom på den Indiska marknaden ändrades affärsmodellen och baseras nu på "affiliate marketing" där SHAPP! är öppen för alla som vill producera filmer och sälja produkter och inte enbart influencers. SHAPP! länkar sedan konsumenterna till leverantören där de sedan kan genomföra köpet.

Intäkterna kommer från att SHAPP! debiterar en månadsavgift och transaktionsavgift från de företag som vill synas och använda filmerna som produceras med utgångspunkt från varumärket. En av de stora fördelarna till att lansera SHAPP! i Indien är att Tik-Tok inte är tillåten i Indien på grund av integritetsproblem, detta enligt beslut från den Indiske regeringen i Juni 2020. Mavshack har säkerställt att all persondata från appen i Indien stannar i Indien.

I samband med att SHAPP! lanseras i Indien så har även en rad spännande funktioner integrerats i appen. De viktigaste ändringarna av funktionalitet i SHAPP! är:

AI -  Artificiell Intelligens

  • En AI-modell har implementerats som granskar samtliga videos i appen, för att kunna skapa en förståelse över vad videon innehåller. Innehållet styr sedan de videor som unika användare får upp i sitt flöde, samt att den hjälper varumärken och företagskunder att bättre hitta rätt målgrupper.

Prestationsbaserad marknadsföring

  • SHAPP! erbjuder prestationsbaserad onlinemarknadsföring riktad mot e-handlare och varumärken, samt erbjuder marknadsföringsanalyser för målgruppen i form av statistik om vad som trendar gällande produkter, varumärken och influencers inom olika segment.

Unboxing och How-to videos

  • Influencers - innehållsskapare som använder SHAPP! kan skapa "unboxing-videos" och "how-to-videos" för produkter, varumärken och företag. Dessa kan, om företagskunderna önskar, integreras på kundens egen webbsida. På detta sätt får företagen tillgång till ett videotek som är användargenererat vilket i sin tur innebär mindre support, färre returer samt ökad försäljning för företagen.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Anand Jhingan, vd, Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank