SHAPP! - NEXT GEN SHOPPING EXPERIENCE FÖRBEREDER INDISK LANSERING

Mavshack tar i dag nästa steg med den influencerdrivna shoppingappen SHAPP! SHAPP! är unik på flera sätt, bland annat att plattformen låter influencers, varumärken och konsumenter interagera med varandra direkt i en shopping app som är fylld av korta videoklipp. Detta medför att köp- och säljupplevelsen känns sömlös, smidig och ledig. Från och med idag kommer Shapp Indien att starta sin lanseringskampanj med bearbetning av e-handlare och influencers. Intresserade konsumenter kommer att kunna göra en intresseanmälan på ShappShopping.in

SHAPP! vill bli en självklar marknadskanal och samlingsplats där både Influencers och företag kan stärka sina egna varumärken och sälja produkter via gynnsamma samarbeten. Framöver är planen att expandera till fler marknader, framförallt på marknader där Mavshack på ett eller annat sätt redan finns representerade.

Sedan SHAPP's app lanserades i Sverige har appen laddats ner över 18 000 gånger via AppStore och SHAPP! har sett ett stort intresse bland målgruppen som primärt är 18-30 åriga influencers och konsumenter.

Lanseringskampanjen i Indien sträcker sig fram till dess appen lanseras, vilket kommer ske innan nyår när appen enligt plan kommer ha en större mängd konsumenter, influencers samt e-handlare aktiva på SHAPP! India.

"Att SHAPP! nu skall lanseras i Indien är ett stort steg framåt. Nu fortsätter Mavshacks tillväxtresa och vi är spända på vad framtiden har att erbjuda.", säger Tommy Carlstedt, vd Mavshack.

För mer information om Mavshack AB , besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks senaste satsning på Live Video Shopping. SHAPP! är en digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där influencers kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag och e- handlare, i syfte att sälja produkter.

_______________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank