SHAPP! lanserar ny sommarkampanj, ny shop och unika rabatter

SHAPP! lanserar en sommarkampanj med handplockade produkter från flera varumärken som valt att synas i shoppingappen. Alla erbjudanden är unika och löper olika länge beroende på vilket varumärke det gäller. Via samarbetet med företaget Tipser by Bolt har SHAPP! tillgång till ett brett nätverk av varumärken som kan sälja sina produkter på plattformen, vilket de väljer att utnyttja.

Idag är det även premiär för SHAPPs nya webbshop "SHAPP-SHOP" där samtliga produkter som visas i SHAPP! finns att köpa. Här kan användare av appen fynda allt från självtest för olika hälsovärden, till möbler och kläder. För att få tillgång till shoppen laddar användarna ned eller uppdaterar SHAPP! på App Store.

"I nuläget har vi kontakt med flera varumärken som är intresserade av att synas på plattformen, vilket givetvis är jätteroligt. Vårt strategiska samarbete med Tipser by Bolt gör dessutom att vi har tillgång till hela deras kundnätverk, vilket gör att vi kan utöka vårt erbjudande ytterligare, säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack.

Eftersom SHAPP! skapar möjligheter för kreatörer att integrera produkter direkt i videoinnehållet som skapas i appen blir det också tydligt från vilket varumärke produkterna kommer ifrån. Exempel på varumärken som just nu går att hitta på SHAPP är klädmärken som Nufferton och It's Our Century, hemmatest-bolaget Quicktest och heminredningsmärken som Kosta Boda, Skultuna, Orrefors och Design House Stockholm.

"Det är spännande att varumärken från så många olika branscher har valt att synas på SHAPP!, jag hoppas på ett fortsatt varierat utbud framöver. Det är fritt fram för alla typer av bolag att kontakta oss så kan vi diskutera möjligheterna kring att synas på SHAPP!" säger Simon Kaiser, Affärsutveckling SHAPP!.

För närvarande finns drygt 60 000 st produkter tillgängliga via samarbetet med Tipser by Bolt, och under sommarkampanjen som nu inleds kommer användare kunna köpa utvalda produkter till ett rabatterat pris (5-40%). De kommande månaderna kommer SHAPP! att bredda utbudet och lägga till fler produkter.

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks satsning på Live Video Shopping. Shapp är ett digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där kreatörer kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag, i syfte att sälja produkter. Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser by Bolt.

Stockholm den 10 juni 2022
Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta:

VD Tommy Carlstedt

Telefon 08 12451790

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank