SHAPP! - den nya shoppingappen uppmuntrar till interaktion mellan kreatörer, företag och konsumenter

Den nya shoppingappen SHAPP! - Next Gen Shopping Experience, lanserades den 2 maj och har funnits på den svenska marknaden i drygt två veckor. Intresset har varit stort sedan start och appen har redan skapat stora mängder trafik.

SHAPP! är unik på flera sätt, bland annat att den låter kreatörer, varumärken och konsumenter interagera med varandra i ett forum där de inte behöver ta hänsyn till krångliga regler och villkor om hur de förhåller sig till betalda samarbeten. Detta gör att köp- och säljupplevelsen känns sömlös, smidig och ledig.

Sedan SHAPP's app lanserades har den genererat ett stort intresse bland målgruppen som primärt är 18-30 åriga kreatörer och konsumenter. De senaste två veckorna har appen fått över 1800 nedladdningar via App Store, och laddas just nu ner i snitt en gång var femte minut.

"Vi är väldigt glada över att intresset varit så stort redan från start. Samtidigt är vi inte förvånade då vi vet att vår produkt fyller ett tomrum som funnits bland målgruppen länge", säger Simon Kaiser, Affärsutvecklare SHAPP!.

Med över 500 skapade konton har flödet på Shapp's öppna digitala forum börjat fyllas med mängder av innehåll från olika kreatörer världen över. Appen har laddats ner i över 10 länder, däribland USA, Frankrike och Sydkorea.

"Att SHAPP! har laddats ner i länder som USA och Sydkorea visar på ett utbrett intresse, vilket är otroligt glädjande att se. Nu fortsätter vår tillväxtresa och vi är spända på vad framtiden har att erbjuda.", säger Tommy Carlstedt, vd Mavshack.

SHAPP! vill bli en självklar marknadskanal och samlingsplats för både kreatörer och företag att stärka sina egna varumärken och sälja produkter via gynnsamma samarbeten. Framöver är planen att expandera till fler marknader, såsom Tyskland, Storbritannien och USA.

Appen finns tillgänglig för nedladdning på App Store och ligger på top 50 bland shoppingappar. SHAPP! erbjuder 5-25% rabatt på alla produkter som säljs i appen fram till sista juli 2022.

SHAPP! - Next Gen Shopping Experience är en del av Mavshacks senaste satsning på Live Video Shopping. SHAPP! är en digital plattform och ett öppet kommersiellt forum där kreatörer kan skapa inspirerande innehåll i samarbete med företag, i syfte att sälja produkter. Affärsmodellen bygger på en intäktsdelning mellan kreatören, det samarbetande företaget, Mavshack och Tipser.

För mer information om SHAPP!, besök shapp.io eller kontakta Simon Kaiser: [email protected] 

För mer information om Mavshack AB , besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank