Rainier David utses till ny VD efter Anders Lindén

Styrelsen för Mavshack AB (publ), noterat på Nasdaq First North, har beslutat att idag utse dotterbolaget Ambientmedias VD, Rainier David, till VD för Mavshack koncernen. Genom sitt arbete på Ambientmedia har Rainier bl.a. varit ledande i Mavshacks förhandlingar kring nya filippinska innehållsavtal.

- Jag är nöjd över den förändring vi lyckats genomföra under min tid som VD. Trots att vi lyckats åstadkomma mycket har jag insett behovet av en VD med starkare närvaro i Filippinerna samt bättre kulturell förankring till den filippinska diasporan. Då vi har denna kompetens inom koncernen har styrelsen kommit fram till att vår filippinske dotterbolagschef Rainier tar över som koncernchef. Jag är övertygad om att jag idag lämnar över bolaget i goda händer, säger Anders Lindén.

Rainier David är idag VD för dotterbolaget Ambientmedia och sitter som ledamot i styrelsen för Mavshack. Rainier är jurist och har över tjugo års juridisk erfarenhet. Han har även haft roller som företagsledare, chefsjurist och VD-poster. Hans kompetensområden är inom informationsteknik, telekommunikation, content development och outsourcingtjänster.

26 februari 2016

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Tobias Fridman, styrelsens ordförande, tel: 08-12451790
Rainier David VD, tel: 08-12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank