Mavshack Zero - nu även för din iPhone

För cirka tre veckor sedan lanserade Mavshack nordens nya reklamfinansierade filmtjänst, Mavshack Zero (mavzero.com). Nu förbättras kundupplevelsen ytterligare i och med lanseringen av app för iPhone. App för Android kommer lanseras inom kort. Ladda ned Mavshack Zero för iPhone här: https://apps.apple.com/se/app/applink/id6444358972

Filmerna som finns tillgängliga från helgen är en actionthriller, "Five thirteen", respektive det musikaliska dramat, "Grand Piano". Mavshack tar ett nytt grepp inom streamingmarknaden, genom att erbjuda en helt kostnadsfri streamingtjänst för filmintresserade på den nordiska marknaden.

Mavshack Zero erbjuder registrerade medlemmar två utvalda filmtitlar i veckan på plattformen, vilka kan streamas när och hur många gånger de vill under perioden, därefter ersätts de med två nya titlar. Mavshack Zero är skapad för den kostnadsmedvetna filmälskaren som har svårt att välja film till kvällen. Användare som registrerar sig på Mavshack Zero får löpande nyheter om kommande filmer, genrer och annan information om film och samarbeten. Från start fanns tjänsten att tillgå via webbläsare, som en betaversion, och nu finns app för iPhone tillgänglig och inom kort lanseras appen för Android.

Stockholm 8 december

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, Vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank