Mavshack Zero lanserar Android-app

Mavshack Zero, Sveriges och nordens nya filmtjänst vilken är helt gratis för användarna lanserade nyligen sin iPhone app för Apple användarna. Idag lanserades även en Android app för alla som har telefoner eller tablets med Android som operativsystem.

Mavshack Zero finns nu i Google Play. I samband med lanseringen av Android appen har Mavshack Zero även anslutits till Googles annonsnätverk. Leverans av annonser sker till rätt målgrupp vid rätt tid, vilket skapar förutsättningar för intäkter kopplat till Mavshack Zero. Utöver annonsering kommer även tjänsten att få intäkter via samarbeten och sponsring av filmer.

Mavshacks DNA är streaming, oavsett om det är lokal eller globlal Liveshopping, kända TV-serier från Filippinerna, företagsevent eller i detta fall gratis film till filmälskare i hela Norden!

Filmerna som finns tillgängliga på Mavshack Zero från helgen är en actionfilm, "Diamond Dogs", respektive dramat "Creation". Det innebär att alla filmintresserade kan njuta av såväl Dolph Lundgren som Top Gun-aktuella Jennifer Connelly samma vecka. Som vanligt kan filmen ses helt utan kostnad.

Mavshack Zero nås via www.mavzero.com och AppStore och Google Play.

Ladda ned Mavshack Zero för Android här: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mavzero.app&pli=1

Ladda ned Mavshack Zero för iPhone här: https://apps.apple.com/se/app/applink/id6444358972

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, vd Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank