Mavshack tecknar avtal med Telmarc Cable för den filippinska marknaden

Mavshack har ingått ett avtal med Telmarc Cable vars innehåll kommer att erbjudas via mavshack.com över hela Filippinerna. Telmarc Cable är den ledande kabel TV-leverantören i de filippinska provinserna Rizal, Laguna och Cavite. Mavshacks OTT plattform möjliggör för Telemarc att nå utanför sin traditionella kabelbaserade infrastruktur och ta del av de affärsmöjligheter som mobilt tittande utlovar. Mavshack.com kommer i och med samarbetet att erbjuda ett bredare utbud av lokalt innehåll. Lansering kommer ske under kvartal 3 i år.

Detta är det första steget i ett långsiktigt partnerskap när kabel TV-branschen tar klivet över till OTT system. Telmarc förutspår att en stor andel tittare kommer att förflytta sig från traditionell kabel TV till att streama online. Telmarcs vision är att sampaketera kabel TV, internet och OTT-plattform till sina lojala kunder. Bolaget har 25 års erfarenhet från kabel TV-branschen. I samarbetet kommer bolagen att dela kunskap och teknik för att tillsammans vidareutveckla det nuvarande erbjudandet.

"Mavshack.com fortsätter att göra avtryck på den filippinska OTT-scenen och vi är glada att ta våra första steg tillbaka på den lokala marknaden. Vi kommer att fortsätta att erbjuda en streamingtjänst i världsklass till befintliga kabel tv-bolag där vi ser möjlighet att hjälpa dem att nå nya intäktsnivåer bland de kunder som väljer "mobile first", säger Tommy Carlstedt, VD för Mavshack AB (publ).

Abonnemang till mavshack.com kommer att säljas via mavshack.com och via 600 sk "Sari Sari-butiker" landet över. Detta för att möjliggöra köp av abonnemang utan krav på ett fast mobilabonnemang.

"För Telmarc är samarbetet med Mavshack en viktig milstolpe, vi arbetar med förberedelser för förbättrad infrastruktur för internet vilket kommer att innebära bättre bandbredder och add-on tjänster. Valet av mediekanal är avgörande för att bygga vår onlinebaserade användarbas. Mavshacks plattform är det självklara valet för vårt nuvarande erbjudande. Vi har träffat flera OTT leverantörer men valt att skjuta detta på framtiden på grund av komplexiteten och den ständiga förändringen kring olika enheter. Men när vi såg enkelheten och det tydliga innehåll som Mavshack kunde erbjuda bestämde vi oss för att gå vidare med detta. Vi ser alla fram emot att lansera Telmarc OTT tillsammans med Mavshack. Äntligen kan våra tittare se sina favoritshower oavbrutet, var som helst och när som helst!", säger Kevin Paynor, General Manager för Telmarc.

16:e maj

För mer information vänligen kontakta: 
VD Tommy Carlstedt  Telefon 08 1245179   

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s  marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16  maj 2019 kl. 12:00 CEST. 

Om Mavshack AB 

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers,  Mavshack Movies och Recapture IT samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser  genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste  tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified  Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank