Mavshack slutför förvärv av aktier i innehållsleverantören Horse Creek Entertainment AB

Mavshack AB har slutfört förvärvet av 34 712 000 aktier i Horse Creek Entertainment AB (HCE), motsvarande 34,7 % av aktierna i HCE. Köpeskillingen är 1 krona och förvärvet skedde genom att M6 Capital AB avyttrade sin aktiepost i HCE. Förvärvet sker enligt tidigare kommunicerat pressmeddelande från 6 april 2022.

"Under de senaste månaderna har jag analyserat utvecklingspotentialen av HCE och de film- och serierättigheter företaget innehar. Mavshack kommer aktivt att att arbeta med HCE för att öka bolagets digitala försäljning och jag ser många möjligheter att förädla HCE's närvaro på olika digitala plattformar"; säger Tommy Carlstedt , vd Mavshack AB.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Stockholm 1 juli 2022
Mavshack AB (publ)

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank