Mavshack SHAPP! - Brands LANSERING I INDIEN

Mavshack har under juli arbetat intensivt med att knyta aktuella influencers till "SHAPP!- "Next Gen Shopping Experience". Bara under juli månad har SHAPP! gått från ett femtiotal influencers till över 200 stycken aktiva influencers som alla skapat innehåll i tjänsten. SHAPP! har redan efter en månad fler dubbelt så många inlägg med videos från Indien som vi har haft i Sverige totalt. I och med att vi nu nått en kritisk massa av influencers kommer vi under augusti påbörja försäljningsarbetet mot varumärken och företag.

Vi har även arbetat med Mavshacks  globala streaminglösning för videos, en förbättring som märks bland annat på en vilket har ökat nedladningshastighet oavsett vilket land du befinner dig i.

Glöm inte att ladda ner SHAPP! appen på Appstore och Googleplay.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Anand Jhingan, vd, Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilka varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank