Mavshack öppnar ny säljkanal i Mellanöstern genom samarbetsavtal med ledande operatören Etisalat

Mavshacks streamingtjänst lanseras nu som en värdeadderande tjänst (VAS) till Etisalats kunder i Förenade Arabemiraten. Det gör att Etisalats abonnenter kan köpa Mavshack via sin mobilräkning. Både som månadspass och som dagspass. Dagspass är en vanlig abonnemangsform i regionen, sk mikro betalningar (micro payments).

Mellanöstern är en viktig marknad i bolagets fokusering mot den asiatiska diasporan. Den främsta målgruppen för denna satsning är de c:a 3 miljoner Filippiner, varav mer än en miljon bara i Förenade Arabemiraten. Det finns idag ingen annan streamingtjänst som fokuserar på Filippinsk underhållning i regionen.

Det finns dessutom mer än 8 miljoner Indier och Pakistanier i regionen, vilka också får tillgång till vår tjänst. I denna målgrupp är konkurrensen hårdare, så vi väljer att fokusera vår marknadsföring och säljaktiviteter på den Filippinska målgruppen där vi kan nå marknadsledarskap.

- Vi börjar nu se resultat av vårt hårda arbete i enlighet med bolagets nya strategi med tydligt marknadsfokus på utvalda marknader i samarbete med starka försäljningskanaler med goda relationer med vår målgrupp. Fördelen med att samarbeta med en telekomoperatör är dessutom att betalning av tjänsten kan ske över mobilräkningen, vilket tar bort tröskeln vad gäller smidig och effektiv betalning, säger Anders Lindén VD Mavshack.

Läs mer om Mavshacks strategi i investerar memorandum per 2015-06-15, med anledning av pågående nyemission. Du hittar den på mavshack.se under menyn Finansiell Information och rubriken Emissionen, eller via länken här: http://investor.mavshack.com/media/42482/mavshack_-memorandum_2015-06-15.pdf

Om Etisalat
Etisalat koncernen är en av världens ledande telekom koncerner i "emerging markets". Huvudkontoret är beläget i Abu Dhabi. Bolaget grundades för 40 år sedan som Förenade Arabemiratens första telekom operatör. Bolaget har idag 169 miljoner abonnenter i 19 länder i Mellanöstern, Asien och Afrika. Etisalat räknas till en av världens mest lönsamma telekom koncerner.

25 juni 2015

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en av världens snabbast växande Internet-TV-tjänster med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen.

Mavshack AB är ett publikt bolag listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se. Om Mavshack AB (publ)


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank