Mavshack Live tillsätter Charlotta Wågert som COO

Mavshack rekryterar entreprenören Charlotta Wågert som ny COO i syfte att förstärka ledningsgruppen och förbättra kompetensen inom framförallt digital försäljning för affärsområdena Liveshopping och SHAPP!. En av de viktigaste uppgifterna som Charlotta kommer ha är att leda och utveckla verksamheterna med utgångspunkt från strategi och satsning på Mavshacks digitala affär.

Charlotta kommer närmast från den oberoende influncerbyrån Bang For The Bucks där hon fortfarande är aktiv. Därmed kan Charlotta direkt bidra med erfarenhet som är till stor nytta för Mavshack Liveshopping och SHAPP!. Tidigare har hon bland annat grundat och drivit loppi.se som 2019 förvärvades av Life of Svea. Innan livet som entreprenör hade Charlotta en lång karriär inom skivbranschen både i Sverige och utomlands bl.a som Internationell marknadsdirektör på Sony Music under 3 år i London.

"Jag älskar modiga, snabbfotade och kreativa bolag vilket Mavshack är. Det finns en solid grund att stå på men de är pigga, besitter en ödmjuk och genuin vilja att hjälpa sina kunder och vill verkligen vara med och lyfta liveshopping mot nya höjder och göra fenomenet tillgänglig för alla. Nu är varumärkets "nya kostym" på plats, Mavshack har en konkurrenskraftig teknik och är klart mest prisvärda på marknaden - det är klart jag vill vara med på den resan!" säger Charlotta Wågert.

"Jag är mycket nöjd över att få ta del av erfarenhet och kompetens från Charlotta, inom digital försäljning, vilket innebär att Mavshack får en starkare ledningsgrupp än någonsin tidigare. Rekryteringen av Charlotta visar på att Mavshack satsar på Liveshopping och SHAPP!, där Charlotta blir en naturlig ledare och ambassadör för affärsområdet". säger Tommy Carlstedt, vd för Mavshack.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

______________________________________________________________

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank