Mavshack levererar live-event via mobilapp till Framgångsakademin

I morgon (onsdag 1 juni) kl 08.00 sänder Framgångsakademin live från egna lokaler i  Stockholm. Live-eventet finns att se på Framgångsakademin.se (kräver medlemskap)

Under morgondagens livepodd, kommer Christer Olsson diskutera kring sårbarhet som superkraft och även snacka om hur du blir hållbar för dig och din arbetsplats. Framgångsakademin är en tjänst där du som medlem har möjlighet att ta del av ett stort antal unika onlinekurser, workbooks, träningsverktyg, workshops, live q&a och inspiration dygnet runt. Christer Olsson är föreläsare, coach och inspiratör som med enkla medel hjälper dig att skapa förändring i livet. Han har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap.

Mavshack erbjuder livestreaming via egenutvecklad mobil-app och via studio. Detta gör det möjligt för företag att skapa professionellt och interaktivt videoinnehåll i samband med marknadsföring av sina tjänster. Fördelen med mobil livestreaming är att företag kan genomföra live-event var och när som helst. Det är bara fantasin som sätter gränsen för vad som kan åstadkommas.

För mer information om Mavshack Live, besök Mavshack.live eller kontakta Pegah Livani: [email protected]

För mer information om Mavshack AB , besök mavshack.se eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm.  Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se 


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank