REGMAR

Mavshack.com är nu laddad med film för de nordiska marknaderna

För att fira 15-årsjubileet av Mavshacks första VOD-sajt i Sverige, har ett speciellt erbjudande med filmer tagits fram tillsammans med Mavshacks delägda innehållsföretag Horse Creek Entertainment. Den nordiska filmtjänsten kommer ha ett introduktionspris på 15 kronor/månad (normalpris 29 kronor/månad). På Mavshack.com kommer det finnas mer än 1.500 titlar, i en mängd olika genrer, vilket leder till ett attraktivt erbjudande. Filmtjänsten finns på www.mavshack.com och erbjudandet 15 kronor/månad gäller de kunder som tecknar nytt abonnemang med kreditkort.

Mavshack.com har sedan siten lanserades haft huvudfokus på mellanöstern/asiatiska marknaderna, där mer än 50.000 dagsabonnemang såldes under det fjärdekvartalet 2022. I Sverige har Mavshack valt en annan affärsstrategi där företaget varit teknikpartner, åt bland annat HomeTV. Under hösten 2022 förvärvade Mavshack AB en andel av innehållsägaren Horse Creek Entertainment och sedan dess har Mavshack tillgång till film för den nordiska marknaden på ett revshare-avtal. Under vintern lanserades även den annonsfinansierade filmtjänsten Mavshack Zero (mavzero.com). På Mavzero.com erbjuds medlemmarna att se olika annonsfinansierade filmer gratis varje vecka. 

"Mavshack är ett erfaret företag inom streaming som under åren fortsatt att lansera produkter i teknisk framkant. Jag tycker det är extra roligt att leverera en streamingtjänst för Norden och samtidigt skapa lite extra uppmärksamhet åt att Mavshacks första SVOD-tjänst lanserades för 15 år sedan"; säger Tommy Carlstedt, vd för Mavshack.

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17:e februari 2023 kl. 13:15 CET.

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se, mavshack.live eller kontakta:

Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilken varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank