Mavshack blir global plattform för Wattpad Presents filmer och serier

Wattpad är världens ledande digitala community och plattform för icke-publicerade författare och skribenter. På Wattpad tillgängliggörs 100 000 berättelser av olika slag dagligen med en läsarbas på 35 miljoner unika besökare per månad. Det finns lojala följare och entusiaster i bl.a. USA, Storbritannien, Kanada, Filippinerna, Australien, Ryssland, Förenade Arabemiraten. Wattpad finns även i flertalet andra länder varav Sverige är ett. I samarbete med TV5 i Filippinerna har Wattpad producerat filmer och miniserier under en Wattpad Presents franchise.

Mavshackabonnenter kommer inom kort få ta del av ett växande utbud av Wattpad Presents filmer och miniserier. Wattpad Presents är en filippinsk produktionsfranchise och en spin-off på Wattpads framgångsrika globala författarcommunity. Filmerna och serierna som produceras är baserade på de Wattpad publicerad romaner, noveller och manus som är riktade till filippinska läsare. Produktionerna distribueras globalt av TV5:s filial Pilipinas Global Network (PGN).

- Wattpad presents är ett unikt koncept med ett stort antal dedikerade följare bland filippiner. Det gläder mig att Mavshack kommer bli en global plattform för Wattpad Presents produktioner tack vare ett nytt avtal med PGN. Denna utveckling går hand i hand med det åtagande jag tog som nytillträdd VD att tillhandahålla relevant innehåll till vår målgrupp samt bygga upp vårt innehållsbibliotek genom kostnadseffektiva förvärvsstrategier. Våra abonnenter kan förvänta sig ett fortsatt tillskott av kvalitativt innehåll under de kommande månaderna, säger Rainier David, VD Mavshack

Wattpad Presents filmer och serier produceras kontinuerligt och Mavshack kommer att tillgängliggöra flera av dem regelbundet. Mavshacks licensrättigheter är globala med undantag för Filippinerna där Wattpad Presents produktioner är aktuella på TV.

För mer information om Wattpad och Wattpad Presents vänligen ta del av denna artikel här (på engelska). För mer information om PGN vänligen besök deras hemsida här.

19 maj 2016

För mer information vänligen kontakta
VD Rainier David, Telefon: 08 12451790
CFO P-O Östberg, Telefon: 08 12451790

Om Mavshack AB (publ)
Mavshack driver en global Internet-TV-tjänst med asiatisk underhållning. Tjänsten, som är tillgänglig via internetanslutna enheter, är genuint global och har idag användare i över 80 länder. Med det största biblioteket av filippinska och indiska titlar, samt avtal med Asiens ledande innehållsleverantörer, är Mavshack det självklara valet för asiatisk underhållning runt om i världen. Bolaget driver sin verksamhet på en egenutvecklad teknikplattform.

Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North med kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank