Mavshack AB meddelar att nyttjandeperioden för teckningsoptioner av serie TO 3 pågår

Mavshack  informerar att nyttjandeperioden för de vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO 3 ("TO 3"), som emitterades under 2021, pågår sedan den 3 maj 2023. Nyttjandeperioden löper till och med 17 maj 2023.

Innehavaren äger rätt att för varje teckningsoption teckna en (1) ny aktie i bolaget, till en teckningskurs om 0,44 SEK per aktie.

Innehavare av TO 3 måste teckna nya aktier genom nyttjande av TO 3 senast klockan 17:00 (CEST) den 17 maj 2023. (TO 3 handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet "MAVSHACK TO3").

För mer information om Mavshack, besök mavshack.se eller kontakta:

Anand Jhingan, vd, Mavshack AB, Telefon 08 - 124 51 790

Mavshack är ett globalt mjukvaruföretag som sedan 2007 är specialiserat på streaming. Företagets primära produkt är en egenutvecklad och molnbaserad plattform för liveshopping med vilka varumärken kan producera direktsänt och interaktivt videoinnehåll i marknadsföringssyfte. Plattformen gör det möjligt för företag att erbjuda digitala shoppingupplevelser som kan distribueras via webbplatser, sociala medier och andra digitala kanaler. Mavshacks liveshoppingsatsning startades under 2020 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank